Stichting Gezondheidscentrum Krimpen aan den IJssel
Dit was onze eerste kennismaking met Plandbordshop.nl
Prima, snelle levering
Annet Nijhof
Jullie site is overzichtelijk en wat je zoekt is makkelijk te vinden. Jullie zijn heel scherp geprijsd! En niet onbelangrijk, de volgende dag bezorgd. Ik ben dus dik tevreden!
R. Eerden, Scratch Graphics
Betrouwbaar en er wordt aandacht besteed aan helderheid voor de klant
Duidelijke site, supersnelle levering.
Mevr Heufkens
Prima afhandeling,snelle en uiterst correct.via de mail gewaarschuwd om op de verpakking te letten. Mooie wereldkaart..kortom een rede om bij dit bedrijf vaker te bestellen...daar kunnen sommige...Prima afhandeling,snelle en uiterst correct.via de mail gewaarschuwd om op de verpakking te letten. Mooie wereldkaart..kortom een rede om bij dit bedrijf vaker te bestellen...daar kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aan nemen..fijne feestdagen gewenst..mevr heufkens uitBraamt
Milan
Ik was op zoek naar een magnetisch glasbord. Via zoekmachine hier terecht gekomen. overzichtelijke site, snel email contact, snelle levering. Online winkelen zoals het bedoeld is.
Geweldige service!!! alle lof, zeker nadat Gls tot 2x toe het product beschadigd afleverde. Alle lof voor de afhandeling hiervan.