IFM-Ecom

Tineke van Nieuwkoop

Gebeld omdat ik iets niet snapte, zeer vriendelijk te woord gestaan.
Volgende dag had ik mijn bestelling al binnen, netjes ingepakt.

Jacqueline Bollebakker

Snelle levering en uitgebreide informatie op de site en mooie producten

Super snelle levering

Anoniemlisa

Ik ben erg tevreden met de service. Ik kocht mijn bord op een donderdag middag en had hem de volgende ochtend al in huis. Zeer snel en het bord is van goede kwaliteit. Precies zoals op de site was... Ik ben erg tevreden met de service. Ik kocht mijn bord op een donderdag middag en had hem de volgende ochtend al in huis. Zeer snel en het bord is van goede kwaliteit. Precies zoals op de site was aangegeven. Bedankt hiervoor

pieter

Snelle levering. Goede kwaliteit en prima prijs.

Hans ter Braak

Doet wat het doen moet

Wil

Ik kreeg een andere flipover geleverd dan vermeld stond op de website.

Ik kreeg een andere flipover geleverd dan vermeld stond op de website.

Op de website stond vermeld dat het geheel in hoogte verstelbaar is. De geleverde flipover is NIET in hoogte verstelbaar!
Op de website stond vermeld dat breedte met armen 194 cm zou zijn. De geleverde flipover heeft GEEN armen.!
Op de website stond vermeld dat er 1 set markers assorti bijgeleverd zou worden. Dit was zo, alleen de zwarte ontbrak en die anderen zaten los in het pakket.

Ik heb contact opgenomen met flipovershop en werd dezelfde dag nog teruggebeld. Het één en ander besproken en ik besloot om de flipover toch te houden. Ter compensatie zou er nog een set markers nageleverd worden.
Dit is NIET gebeurd!

Op de website is 'de breedte met armen 194 cm'' inmiddels verwijderd maar ''in hoogte verstelbaar'' staat nog steeds vermeld, terwijl dat absoluut niet het geval is! Ik vind dat misleiding!

Reactie IFM-Ecom:

Inmiddels is alle informatie met de fabrikant doorgenomen en aangepast waar nodig. Vervelend dat dit heeft kunnen gebeuren.
Nogmaals onze excuses en namens ons en de nog volgende kopers bedankt...
Nogmaals onze excuses en namens ons en de nog volgende kopers bedankt voor het melden.