IFM-Ecom

Ramona van Gils

Prima!

Prima service en kwaliteit. Goede aandacht voor kwaliteit. Zo bijvoorbeeld duidelijk instructie om de geleverde goederen tijdens de levering goed na te kijken om discussies over... Prima service en kwaliteit. Goede aandacht voor kwaliteit. Zo bijvoorbeeld duidelijk instructie om de geleverde goederen tijdens de levering goed na te kijken om discussies over kwaliteitsmankementen nadien te vermijden.

De service was perfect, mede van wege het telefoontje om het kadootje voor onze kleindochter direct naar haar te zenden omdat het niet in onze auto zou passen. Dat was een goed plan. Nogmaals onze... De service was perfect, mede van wege het telefoontje om het kadootje voor onze kleindochter direct naar haar te zenden omdat het niet in onze auto zou passen. Dat was een goed plan. Nogmaals onze dank en ze was er heel blij mee. Vr. Gr. P.Gerritsen.

Reactie IFM-Ecom:

VAN HARTE GEFELICITEERD !!!
Uw review heeft de DINERBON ter waarde van €50,- gewonnen voor de periode van Q4 2016!
Bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven!
Met...
VAN HARTE GEFELICITEERD !!!
Bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven!
Met hartelijke groet,
Het team van IFM-Ecom

Basisschool Het Kristal

Via de website artikelen besteld. Alles prima verlopen zoals mag worden verwacht. Bestelling keurig op tijd afgeleverd. Kortom: geen enkele klacht of probleem.

De service was uitstekend. Het pakket wat ik had besteld werd bezorgd door GLS. Het pakket was enorm beschadigd, zodanig dat ik de inhoud kon zien. Ik heb het pakket geweigerd en, via de mail, Uw... De service was uitstekend. Het pakket wat ik had besteld werd bezorgd door GLS. Het pakket was enorm beschadigd, zodanig dat ik de inhoud kon zien. Ik heb het pakket geweigerd en, via de mail, Uw bedrijf in kennis gesteld. Ik werd nog diezelfde middag gebeld door een hele aardige mevrouw die mijn verhaal aanhoorde en direct heeft geregeld dat er niet gewacht werd op de teruggave door GLS. Er werd meteen een nieuw pakket verzonden, wat de volgende dag reeds, onbeschadigd, arriveerde. Mijn complimenten!!!

Mariska Hulshof

Ruime keuze en goede prijzen! Supersnelle levering. Zeer tevreden!

Bart

Super service! Kapotte zending zelfde dag nog vervangen, zonder gezeur; supershop!

Labee

Zeer prettig zake doen, correcte afhandeling en snelle levering.

Merel Van Workum

Als het kon zou ik 10 sterren geven! Ons pakketje was kwijt geraakt bij de post. We kregen alle medewerking om te onderzoeken waar het gebleven was. Toen we het niet konden vinden hebben ze een... Als het kon zou ik 10 sterren geven! Ons pakketje was kwijt geraakt bij de post. We kregen alle medewerking om te onderzoeken waar het gebleven was. Toen we het niet konden vinden hebben ze een nieuwe opgestuurd. Wat een toppers!! Hartelijk dank voor voor jullie fantastische service!