IFM-Ecom

Goede, snelle levering.

Alles netjes verlopen. Levering wel een aantal dagen later dan gesuggereerd op de website.

Tjerk Bakker

Ik heb in 5 minuten tijd een planbord gekocht op internet. Eerlijk gezegd weet ik niet eens wie jullie zijn? Vreemd dat deze uitnodiging wordt gestuurd.!

Reactie IFM-Ecom:

Reageren staat vrij natuurlijk, maar wij kunnen op basis van tijd tot order geen selectie maken. U heeft een ervaring met onze shop en daar vragen wij naar. Als er punten zijn die niet van... Reageren staat vrij natuurlijk, maar wij kunnen op basis van tijd tot order geen selectie maken. U heeft een ervaring met onze shop en daar vragen wij naar. Als er punten zijn die niet van toepassing zijn dan kunt u dat gewoon aangeven... nu heeft u alles negatief of matig beoordeeld.
In onze ogen grappig want als u in 5 minuten een bestelling kun maken en niet eens weet wie we zijn dan is dat volgens mij 10 sterren waard. U vond het namelijk blijkbaar betrouwbaar, duidelijk & eenvoudig om een product te vinden naar wens en te bestellen. :)

Maartje van Bussel

Goed. glassboard makkelijk besteld en vlug in huis.

Louise

Snelle levering, goede service en goede kwaliteit prikborden !

Reactie IFM-Ecom:

Bedankt voor de review. Wij gaan kijken of we de ondergrond beter kunnen omschrijven.

Glassboard besteld en dat is snel en netjes verpakt bezorgd. Heel blij mee!