IFM-Ecom

Snelle levering.
Snelle levering.
Alleen erg jammer dat ons pakket stuk was en ik te snel de voorwaarden gelezen had, en ik iets met ab mee hoofd had dan alleen dit pakketje. Nu zit ik dus met een wereldkaart die kapot is en wij niet kunnen gebruiken, bin lam dus eigenlijk de prullenbak in.
En we krijgen geen nieuwe.
Mensen lees goed de voorwaarden zodat jullie ook niet genaaid worden.

Reactie IFM-Ecom:

Om dit op te lossen hebben we een nieuwe gestuurd en daarna een verzoek om de review te herzien. Helaas hebben we na de nieuwe levering geen herziene review gekregen.
Gelukkig weten wij dat het...
Gelukkig weten wij dat het wel super netjes is opgelost en afgehandeld.
Leest u nu deze review besef dan goed dat wij een probleem pas op kunnen lossen als wij deze ook gemeld krijgen! Dus wat er ook gebeurt meld een schade altijd. Alleen dan kunnen we kijken of we een oplossing hebben.

MIERO Uitvoering en Advies

Niet goed

Reactie IFM-Ecom:

We zijn volgens ons erg goed bereikbaar. Wij hebben twee verschillende nummers, maar ook per mail, ons contact formulier of zelfs de bel me terug functie op de website zijn wij bereikbaar.

Christine

Het bestellen ging probleemloos en het product werd snel geleverd. Top!

Peter B

Snelle en adequate informatie en correcte levering.

Connexxion

Goed bedrijf snelle levering.

Snel en correct