IFM-Ecom

Krijtbord nodig. Uiteindelijk telefoon voorbesproken omdat de site veel vragen opriep. Geholpen, besteld via de site en geleverd binnen normale tijden.

Prima webshop!

Binnen een dag was de beloofde whiteboardverf met bak roller schuurspons en doek geleverd! Alleen de roller was te kwetsbaar voor de randen vd paneeldeur en ging snel stuk. Ik kon er wel mee door... Binnen een dag was de beloofde whiteboardverf met bak roller schuurspons en doek geleverd! Alleen de roller was te kwetsbaar voor de randen vd paneeldeur en ging snel stuk. Ik kon er wel mee door rollen gelukkig.

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Op de website stond dat het product dat ik kocht ruim op voorraad was. Er kwam echter geen levering. Na enkele dagen gebeld en toen bleek dat het product... Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Op de website stond dat het product dat ik kocht ruim op voorraad was. Er kwam echter geen levering. Na enkele dagen gebeld en toen bleek dat het product niet op voorraad was. Hierover had ik eerder nog geen bericht gekregen.

Reactie IFM-Ecom:

Snelheid levering is terecht slecht beoordeeld. Door de overweldigende aantallen zaten we al voor de feestdagen zonder voorraad. Helaas heeft de fabrikant daarna ook nog eens lang op zich laten... Snelheid levering is terecht slecht beoordeeld. Door de overweldigende aantallen zaten we al voor de feestdagen zonder voorraad. Helaas heeft de fabrikant daarna ook nog eens lang op zich laten wachten.
De informatiestroom omtrent de vertraging was minimaal. Gevolg was dat niet alle klanten direct juist geïnformeerd zijn over de vertraging en verwachte levertijd.
Wij hebben ons informatie proces hierop nu aangepast en gaan er daarmee vanuit dat dit niet weer zo zal verlopen.

Anita

Wisselend

Reactie IFM-Ecom:

Snelheid levering is met 2 sterren nog positief beoordeeld. Door de overweldigende aantallen zaten we al voor de feestdagen zonder voorraad. Helaas heeft de fabrikant daarna ook nog eens lang op... Snelheid levering is met 2 sterren nog positief beoordeeld. Door de overweldigende aantallen zaten we al voor de feestdagen zonder voorraad. Helaas heeft de fabrikant daarna ook nog eens lang op zich laten wachten.
Nogmaals excuses voor de vertraging en slecht informatie voorziening.

Super snelle levering

Ik bestelde een aantal kleine krijtbordjes, die in een bubbeltjesenvelop naar mij werden verzonden. Alle hoekjes zijn beschadigd. Het had beter in een stukje karton verstuurd kunnen worden denk ik.

Susanne

Snelle levering! Alles prima verpakt...

Opvolging levering een beetje chaotisch