IFM-Ecom

Alex Klein

Aantal stiften etc gekocht voor een whiteboard

Veel te late levering en eerder reactieve dan proactieve communicatie.

Reactie IFM-Ecom:

Door eeen probleem bij de productie is de levering inderdaad veel en veel te laat geweest. De communicatie hier van heeft ook te wensen over gelaten.
Naar aanleiding van deze meldingen van...
Naar aanleiding van deze meldingen van meerdere klanten hebben we het klantenservice team van reactief naar proactief omgezet.
Is een product nu niet op voorraad of laat een levering langer op zich wachten dan verwacht dan gaat ons team de klant informeren en kijken of we een oplossing kunnen vinden in bijvoorbeeld een alternatief of gewoon om de levertijd af te stemmen.
Bedankt voor deze goede feedback.

Na een paar flinke misverstanden, uiteindelijk toch een keurige service!

A.M.karrenbeld

Beschadigd board ontvangen. Echter geweldig goede, zeer snelle en klantvriendelijke service. Zelfs nog gebeld dat nieuw bord eraan komt. E

Reactie IFM-Ecom:

De producten welke wij versturen zijn met welke verpakking ook altijd kwetsbaar door het meestal grote oppervlak. Hierdoor is een puntbelasting op dat vlak een groot risico.
Wij vragen klanten...
Wij vragen klanten altijd om de verpakking voor het aannemen goed te controleren op mogelijke schade. Gelukkig is het percentage schades minimaal.
Is er wel een schade dan proberen wij dit altijd met de klant op te lossen.
Er fijn dat dit in deze review ook naar voren komt.
Namens ons bedankt voor de review!

Naar tevredenheid!

(Bewerkt)

Pakket in goede staat ontvangen

Reactie IFM-Ecom:

Hartelijk dank voor deze melding. Wij zullen dit doorgeven aan de vervoerder. Het is namelijk uw recht om dit wel te doen. Als een chauffeur dat weigert dan os dat een kwalijke zaak.
Gelukkig...
Gelukkig was er in dit geval geen schade aan het product.
Bedankt voor de feedback.

Nicole van Wijngaarden

Prima, niks op aan te merken. Bord besteld en bord geleverd. Precies wat ik dacht hoe het bord zou zijn heb ik gekregen en is heel aangekomen en volgens hun aangegeven levering.

Ik heb op 11 juni jl. een jaarplanbord besteld. Deze is op de volgende dag geleverd, waarvoor mijn dank.

Reactie IFM-Ecom:

Fijn om te horen dat onze inspanningen om de producten goed af te leveren werken. Bedankt voor deze positieve review.