IFM-Ecom

Super fijn en snel contact gehad via de mail en telefoon.

Gezamelijke Tankdienst Schiphol (Ton Prins Supervisor operations)

Snelle levering en goed product

Aannemer van timmerwerken

Bestellen uitstekend. Maar bij ontvangst flinke beschadigde verpakking dus terug sturen. En tot op heden nog niets ontvangen. Dus hoe zit dat?

Reactie IFM-Ecom:

Geachte geachte heer of mevrouw,
Geachte geachte heer of mevrouw,
Ik heb het een en ander even voor u uitgezocht, wij hebben het door u geweigerde pakket vrijdag 27 retour ontvangen in ons magazijn en conform onze afspraak met u direct een geheel nieuwe machine aan u gezonden. U zult pakket maandag aanstaande aangeboden gaan krijgen.

Problemen met het juiste te bestellen maar uiteindelijk alles vergoed gekregen wat er niet klopte, prima ervaring!

Snelle service

Fiorique Werger

Toppers

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Makkelijke te vinden op de website en eenvoudig en duidelijk invulformulier en direct reply op gemaakte bestelling.
Snelle...
Snelle levering. Overall zeer tevreden over Flipovershop.nl

belinda de brouwer

S middags besteld en de volgende dag in huis. we werden met diversen mails op de hoogte gehouden.perfecte service!!

Een klein whiteboard gekocht voor als cadeau, super snel en mooi geleverd!