IFM-Ecom

St.Wulframschool

Prima, Snel en netjes geleverd.

Snelle reactie op bestelling. Ruim assortiment. Helaas dat eerste bestelling van artikel niet is aangekomen op afleverdatum

Alles is goed verlopen.

Een uitgebreid assortiment, met prima prijzen en snelle levering.

ThatsMagic.nl (Maurice Meijer)

Snelle levering van het bestelde whiteboard en duidelijke website. Helemaal tevreden.

Reeds een tweede bestelling geplaatst en tevreden over de snelle en correcte servies.

Mart Nijland

Geen klachten over supply chain. Wel een klacht over de inkoop, naar mijn mening is de kwaliteit niet goed genoeg. Ik kan zwarte strepen amper uitvegen met de wisser, waardoor er allemaal zwarte... Geen klachten over supply chain. Wel een klacht over de inkoop, naar mijn mening is de kwaliteit niet goed genoeg. Ik kan zwarte strepen amper uitvegen met de wisser, waardoor er allemaal zwarte vlekken op het bord blijven. Had betere kwaliteit verwacht.

Reactie IFM-Ecom:

Heeft u de folie van het bord verwijderd? Zo niet dan is dat een hele goede oplossing.
Heeft u de folie wel verwijderd dan kan het zijn dat u te snel wist. De inkt moet in ieder geval goed droog zijn om uitsmeren te vermijden.