IFM-Ecom

Voorraad niet op orde. Niks laten weten, gewoon niet geleverd. Zelf gebeld na 4 dagen. Helaas artikel toch niet op voorraad en moeten wachten tot na het weekend voor ander artikel. Wel medewerker... Voorraad niet op orde. Niks laten weten, gewoon niet geleverd. Zelf gebeld na 4 dagen. Helaas artikel toch niet op voorraad en moeten wachten tot na het weekend voor ander artikel. Wel medewerker vriendelijk en het uiteindelijk opgelost

Reactie IFM-Ecom:

Door de Sinterklaas drukt zijn bepaalde artikelen helaas uitverkocht. De communicatie hierover heeft inderdaad te wensen over gelaten. Excuses voor het ongemak.

De aankoop verliep heel soepel, levering binnen 1 dag een snelle service, helaas na aankoop viel het product tegen en werd ik maar moeizaam/bijna niet geholpen met een oplossing

Reactie IFM-Ecom:

In dit geval hebben we een klassiek probleem. Er zijn bij ons twee glassboards gekocht een wisser en markers. Alles speciaal geschikt voor glassboards. Nu heeft de klant ook ergens magneten gekocht.... In dit geval hebben we een klassiek probleem. Er zijn bij ons twee glassboards gekocht een wisser en markers. Alles speciaal geschikt voor glassboards. Nu heeft de klant ook ergens magneten gekocht. Helaas werken standaard magneten niet op een glazen schrijfbord. Op zo'n bord dient gebruik te worden gemaakt van speciale glassboardmagneten. Deze magneten zijn extreem sterk en daarmee sterk genoeg om door het glas heen te komen.
Omdat de magneten niet bij ons gekocht zijn kunnen we hiervoor lastig een oplossing bieden. Uiteraard mag iedereen gebruik maken van het wettelijke recht van retour als iets niet goed is of niet is wat men er van verwacht.

Prima service

Snel en duidelijk

Betreft bestelling whieboard

Reactie IFM-Ecom:

Terechte melding van lange levertijd en matige informatie aangaande de vertraging. Reden voor ons nog niet geheel duidelijk. Excuses voor het ongemak.

Ik krijg een teruggebracht planbord opgestuurd met halve doosjes kaartjes.......

Reactie IFM-Ecom:

Dat mag nooit gebeuren. Meld zoiets svp altijd bij onze klantenservice. Dan zorgen wij dat de ontbrekende kaarten ruimschoots aangevuld worden. Wij hebben buiten deze review geen klacht ontvangen.

Zeer goed, vlotte levering. Keurig