Enorm goed, een board besteld, snel geleverd en een goede prijs. Maar bij de levering was er niets aan de doos, maar het board was kapot. Hierover contact op kunnen nemen en er snelle en goede...Enorm goed, een board besteld, snel geleverd en een goede prijs. Maar bij de levering was er niets aan de doos, maar het board was kapot. Hierover contact op kunnen nemen en er snelle en goede service voor terug gehad. Uiteindelijk een goed board gekregen wat met veel plezier gebruikt word.
Simone
Naar volle tevredenheid geholpen
Snelle levering is heel fijn!
Glassboard ziet er mooi en sterk uit. De magnetische coating werkt goed. Installeren voor iemand met een boormachine is kinderspel!
Na googlen waar ze krijtborden te koop hadden kwam ik op jullie site met een ruime keus. En snelle levertijd!
Snelle levering en persoonlijk contact omdat mij product achteraf niet leverbaar bleek te zijn. Persoonlijk nieuwe mogelijkheden bekeken. Top
Makkelijke site om te bestellen met een zeer snelle levering en ook een zeer snelle nalevering. Heel erg bedankt.