IFM-Ecom

Zeer snelle levering en correctie afhandeling nadat pakket beschadigd bleek.

Whiteboard bestellingen

De Buurtboer

Krijtborden besteld voor een evenement

Ik heb een Paarskleurige glassboard gekocht. Hij is op tijd en in een zeer goede staat geleverd en ben er super blij mee. Door de service ben ik van plan om vaker een aankoop te doen bij... Ik heb een Paarskleurige glassboard gekocht. Hij is op tijd en in een zeer goede staat geleverd en ben er super blij mee. Door de service ben ik van plan om vaker een aankoop te doen bij whiteboardshop.nl. Het is zeker een aanrader!

Efficient en snel

Reactie IFM-Ecom:

We doen het wellicht te weinig, maar wij zijn onze klanten echt heel dankbaar voor de positieve reviews! Het is super dat tevreden klanten de moeite nemen om een review te schrijven!
Bij deze...
Bij deze willen wij dan ook onze dank uit spreken!
BEDANKT

Zeer positief

Zeer professioneel en klantvriendelijk !

St. Willibrordschool

Het was de eerste keer dat ik op uw site was maar ik kom er zeker terug. Het werkt goed en efficiënt. Duidelijke informatie en makkelijk te vinden!

Carla vd Berk

Top! Besteld en werd perfect op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Tijdens het afleveren was ik niet thuis en werd het bezorgd bij de buren. Ook daar een mailtje voor gekregen... Top! Besteld en werd perfect op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Tijdens het afleveren was ik niet thuis en werd het bezorgd bij de buren. Ook daar een mailtje voor gekregen waar de naam van de buren en hun huisnummer in stond.
Echte aanrader!!!!