IFM-Ecom

van Opstal Peter

Zeer te vrede een goede service , als met belt een goede uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam.

De Dijkwerkers

Positief, pro-actieve houding.

Peter van der Horst

Levertijd langer als op de site aangegeven. Product is ok. Voor de prijs wel iets zwaarder materiaal verwacht.

Reactie IFM-Ecom:

Dit product is erg populair en is daardoor even niet voorradig geweest. Gelukkig is dit weer opgelost en kunnen we weer direct uitleveren.
Wij kunnen ons even niet indenken wat er met de zin...
Wij kunnen ons even niet indenken wat er met de zin "iets zwaarder materiaal" bedoeld wordt. Wij maken deze borden van massief steigerhout en een krijtbordpaneel.

St. H.C. Pennemes

Heb drie borden besteld met afsluitbare glazenruit. Geen standaard product op de site. Ben telefonisch en per email van goede informatie voorzien, waardoor een goede keuze mogelijk was.

Zeer servicegericht, heel klantvriendelijk en aardig!!

Elsa Letsch

Whiteboard bestelt. Toen het binnenkwam zag alles er redelijk uit. Alleen het folie wat over het whiteboard heenzat zat ook onder de randen van het whiteboard waardoor het praktisch onmgelijk was om... Whiteboard bestelt. Toen het binnenkwam zag alles er redelijk uit. Alleen het folie wat over het whiteboard heenzat zat ook onder de randen van het whiteboard waardoor het praktisch onmgelijk was om het weg te halen. Dit leidde tot een hoop frustratie. Uiteindelijk randen van het whiteboard voorzichtig los gehaald om het folie weg te halen. Hierbij is een hoekje kapot gegaan waardoor de randen nu los zitten.

Prima! Snelle service en klantvriendelijk

Eerste link in Google voor het zoeken naar accessoires voor whiteboards.