IFM-Ecom

Prima webshop, snelle levering.

Heb wat whiteboard stiften en magneetjes besteld. Kreeg een mailtje met waar ik bij het ontvangen op moest letten wat erg handige tips waren! Ook bruikbaar voor andere pakketjes. Bestelling was... Heb wat whiteboard stiften en magneetjes besteld. Kreeg een mailtje met waar ik bij het ontvangen op moest letten wat erg handige tips waren! Ook bruikbaar voor andere pakketjes. Bestelling was binnen 2 werkdagen binnen en producten waren goed verpakt.

Heb een maand gewacht op een bestelling, na vraag bleek er iets fout te zijn gelopen maar was ondertussen opgelost. Nog anderhalve week gewacht, nog steeds geen bestelling ontvangen. Ik heb bijna... Heb een maand gewacht op een bestelling, na vraag bleek er iets fout te zijn gelopen maar was ondertussen opgelost. Nog anderhalve week gewacht, nog steeds geen bestelling ontvangen. Ik heb bijna twee weken geleden gevraagd om het geld terug te storten, gingen ze doen maar nog steeds niets ontvangen.

Sylvia

Snelle levering, duidelijke uitleg in mail voorafgaand aan levering. Prikbord met wereldkaart ziet er superleuk uit!

Peter De Beck

Zeer goede service

ABN AMRO

Een collega had het product al opgezocht en ik hoefde alleen de bestelling te plaatsen. Dat proces ging snel. Levering ging ook snel. Waarvoor onze dank.

À van kranenburg

Foto's op site zijn waarheid 's getrouw

Cambridge Grave

Prima prijzen en snelle levering!

Contact gaat via email, vragen werden snel beantwoord

Debora van Esch

Zeer goed