IFM-Ecom

Vishandel Koning

Bestellen hier al een aantal jaren, makkelijk te bestellen en snelle service.

Roundhouse Sports

2 Whiteboards (60x90 en 100x200) gekocht vanwege de scherpe prijs. Kleine whitboard werd door bezorger GLS tot 2x toe met schade bezorgd. Het oppervlakte van het grote whiteboard was niet vlak.... 2 Whiteboards (60x90 en 100x200) gekocht vanwege de scherpe prijs. Kleine whitboard werd door bezorger GLS tot 2x toe met schade bezorgd. Het oppervlakte van het grote whiteboard was niet vlak. MAAR....dit is perfect opgelost! Na email en telefonisch contact met Arjan en Frank werden er direct een nieuwe whiteboards toegestuurd. De kleine zelfs tot 3x toe! Super service!

Keep It Stupid Simple

Uitstekend

Zoals het hoort; goede info op site, juiste communicatie over verzending en snelle levering

Reactie IFM-Ecom:

Bedankt voor deze positieve review!

Nagtegaal BV UTRECHT

Prima uitleg, snelle levering, correcte levering en naar mijn inzicht ook een scherp aanbod.

A.Dekker

Goede service! via email contact gehad dat product uitverkocht was maar dat er een nieuwe levering onderweg was. Dat het hierdoor wat langer zou duren voor we het product thuis zouden krijgen. Goed... Goede service! via email contact gehad dat product uitverkocht was maar dat er een nieuwe levering onderweg was. Dat het hierdoor wat langer zou duren voor we het product thuis zouden krijgen. Goed verpakt. Vandaag ontvangen en Zijn echt Super blij met deze wereldkaart prikbord met vlaggetjes!

Dieter note forever living products

Ondanks het gemakkelijke bestellen en de vlotte service via mail ben ik al 2 weken aan het wachten op mijn bestelling. Dit is niet om te klagen, maar jullie vroegen mijn mening...

Reactie IFM-Ecom:

Beste Dieter, Wij nemen vandaag even contact met je op. Er is al 3 x geprobeerd af te leveren door de vervoerder, maar het wordt niet aangenomen volgens de chauffeur.
Na contact blijkt het...
Na contact blijkt het toevallig vandaag met succes geleverd te zijn.

Tuteleers Liesbeth

Ik ben een zeer tevreden klant en ga zeker reclame maken bij vrienden en familie!