IFM-Ecom

Prima, goede service en snelle levering

pien

Prima geregeld. werd een dag later afgeleverd.
Zondag besteld, werd woensdag afgeleverd.

M overmars

Het geleverde product is van prima kwaliteit en voldoet volgens verwachting .

Top! Snel en goed!

Whiteboarddeal.nl

m den hartog

Zeer tevreden over de snelle levering van ons bestelde memobord.

ingridt

Ik heb bij aflevering de doos aan de huitenkant bekeken en een heel klein scheurtje over het hoofd gezien...toen ik na het openen het produkt bekeek zat er een grote deuk in het memobord..dat was... Ik heb bij aflevering de doos aan de huitenkant bekeken en een heel klein scheurtje over het hoofd gezien...toen ik na het openen het produkt bekeek zat er een grote deuk in het memobord..dat was balen want ik kan m immers niet terugsturen

Reactie IFM-Ecom:

Dit is een vervelend voorbeeld van schade tijdens transport. Wij versturen voor levering een erg duidelijke mail met instructies. Zo waarschuwen wij voor de gevaren van het aannemen van een pakket... Dit is een vervelend voorbeeld van schade tijdens transport. Wij versturen voor levering een erg duidelijke mail met instructies. Zo waarschuwen wij voor de gevaren van het aannemen van een pakket met schade aan de verpakking.
Als u een pakket aan neemt met een lichte schade dan kunt u een aantekening (laten) maken op het afteken apparaat. Met deze melding kunnen wij de claim alsnog opstarten en u van een nieuwe product voorzien als er toch schade blijkt te zijn.
In dit geval hebben wij contact opgenomen met de klant en hebben na overleg een nieuw bord verzonden.

De service van Whiteboarddeal is prima, de levering via GLS is onder de maat.
De service van Whiteboarddeal is prima, de levering via GLS is onder de maat.
De eerste keer bij huis laten bezorgen, maar de verpakking van het white board toonde zowel diverse voetstappen als een grote vouw. Deze hebben we dus conform instructie niet in ontvangst genomen. Vervolgens hebben we verzocht om de zending af te halen bij een afhaalpunt in een winkel. Toen we dus enkele dagen latere deze konden ophalen bleek het een andere kartonnen verpakking te zijn, want de vouw zat er niet in... maar wederom stonden er twee grote voetstappen op. Dus eigenlijk moest ik de zending weer weigeren, maar mijn dochter had al zo lang gewacht dat ik de gok heb genomen en het pakket heb meegenomen. Bij aankomst thuis bleek het whiteboard onbeschadigd te zijn. Dus we hadden geluk, maar ik vind GLS wel onzorgvuldig met de pakketten omgaan. Ik snap dat een dun pakket als een whiteboard snel omvalt in bijv een bestelwagen, maar dan is het toch wel lomp om er op te gaan staan.