IFM-Ecom

Eindhoven

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima.

Yvonne Visscher

Heel goed, gaven keurig toen ik een 2e bestelling op dat er tussen kerst en oude nieuw niet bezorgd werd, heb t bedrijf al diverse keren aanbevolen bij vrienden van de vakantie, ik weet dat er al 2... Heel goed, gaven keurig toen ik een 2e bestelling op dat er tussen kerst en oude nieuw niet bezorgd werd, heb t bedrijf al diverse keren aanbevolen bij vrienden van de vakantie, ik weet dat er al 2 andere personen naar aanleiding daarvan besteld hebben!

Binnen 2 werkdagen de bestelling binnengekregen. Na bestellen via de website zag ik dat dit niet helemaal goed was en daarover een email gestuurd. De volgende dag direct antwoord en... Binnen 2 werkdagen de bestelling binnengekregen. Na bestellen via de website zag ik dat dit niet helemaal goed was en daarover een email gestuurd. De volgende dag direct antwoord en bestelling/levering was meteen aangepast. Top service dus.

reyniers

Hallo , wy zyn totaal niet tevreden van de afwerking van het produkt , het krijtbord was niet goed gemonteerd in de kader en het grenen is veel te ruw en oneffen , nooit meer bestellen is de... Hallo , wy zyn totaal niet tevreden van de afwerking van het produkt , het krijtbord was niet goed gemonteerd in de kader en het grenen is veel te ruw en oneffen , nooit meer bestellen is de boodschap.

Reactie IFM-Ecom:

Wij zijn nogal verrast door uw bericht. Allereerst heeft u 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid om het product aan ons te retourneren. Dus als het niet naar wens is waarom dan niet retour... Wij zijn nogal verrast door uw bericht. Allereerst heeft u 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid om het product aan ons te retourneren. Dus als het niet naar wens is waarom dan niet retour aanvragen.
Daarnaast is de klacht over de afwerking bijzonder. Een krijtbord met een steigerhouten lijst is zoals ook de term al aangeeft ruw afgewerkt. Juist dit robuuste en ruwe uiterlijk is wat deze borden zo bijzonder maakt.
Daarnaast is de lage beoordeling op leversnelheid en andere punten erg laag gezien het feit dat wij binnen 24 uur verzonden hebben:
Bestelling aangemaakt:
30-12-2013 17:12:15
Bestelling verzonden:
30-12-2013 17:32:11

Samantha kroes

Binnen twee werkdagen had ik het whiteboard al binnen! Super mooie kwaliteit, goede kleur en mooi formaat. Ik ben hier onwijs blij mee!!!

Jean

Uitstekend geholpen met een snelle order i.v.m. een verjaardag.

Hans Heerding

Ondanks dat het een internetbedrijf is wordt je hier als KLANT behandeld. Persoonlijk en supersnel gereageerd op bestelling en mailcontact. Perfect.