IFM-Ecom

Stichting Welsaen

Snel

WIZIN

Getipt via een familielid hier een standaard product besteld. Later bleek maatwerk ook mogelijk en dat is weer keurig opgelost.

Bureau de Woordbouwer

Twee producten besteld, alle twee beschadigd, eentje niet erg, andere wel. Afhandeling van de schade verliep vlot, maar ook vervangende product was niet 100% schadevrij. Dat niet gereclameerd.

Reactie IFM-Ecom:

Bij het nalopen van dit traject komen wij helaas uit bij de vervoerder.
Bij het nalopen van dit traject komen wij helaas uit bij de vervoerder.
TIP: meld elke schade! U heeft recht op een onbeschadigd product en wij zullen u deze ook toesturen ook al is dit 3 x nodig bijvoorbeeld.

Zounds

Goede procesinfo, snelle levering. Jammer dat het etiket over het venster zat waardoor het aan de inhoud plakte wat een kleine beschadiging opleverde.

Bestelling Maandaanbieding + extra magneetjes

GOED, ALLEEN JAMMER VAN DE LEVERTIJD.

Reactie IFM-Ecom:

- Levertijd was inderdaad dramatisch. Er waren problemen in de kleur consistentie waardoor wij een batch hebben moeten afkeuren.
- Voor de montage is een beugel te duur, deze producten lenen...
- Voor de montage is een beugel te duur, deze producten lenen zich qua prijs niet echt voor een beugel.

P. van Andel

Mooie en overzichtelijke website, goede producten tegen een redelijke prijs, snelle levering en komt zijn afspraken na.