IFM-Ecom

prikbord

Product in het weekeinde besteld, op woe geleverd door GLS; dacht echter dat ze dinsdag al zouden leveren, maar dat bleek niet zo te zijn. Product bleek zonder de gratis pushpins te zijn geleverd,... Product in het weekeinde besteld, op woe geleverd door GLS; dacht echter dat ze dinsdag al zouden leveren, maar dat bleek niet zo te zijn. Product bleek zonder de gratis pushpins te zijn geleverd, dus zelf via de mail gereageerd waarop snelle actie: 50 gratis pushpins! Vind het product een beetje slap: prijs/kwaliteit had ik hoger ingeschat!

Reactie IFM-Ecom:

Helaas zijn wij afhankelijk van de vervoerders qua levertijd. Gelukkig gaat het in 99,9% van de gevallen wel goed.
Het kurkbord met houten lijst wordt bij de grotere maten inderdaad...
Het kurkbord met houten lijst wordt bij de grotere maten inderdaad "slap" door het grotere prikbord oppervlak is het lastig om verband te houden in de lijst. Dit is echter geen enkel probleem als het bord gewoon opgehangen en gebruikt wordt. Het is meer een gevoel bij het vasthouden van het bord.

MM Woldring

Tot nu toe prima

Daniëlle steenbakkers

Eric

Bijzonder content over de gehele lijn. Dus van bestelling via de website tot moment levering producten.

SIJN ICT Services

Whiteboard besteld.

Reactie IFM-Ecom:

Wij kunnen ons als bedrijf niet vinden in deze review. Er staat niet bij wat er nou niet goed bevallen is en er zijn ook geen verbeterpunten opgegeven. Het enig wat wij kunnen zien is dat de... Wij kunnen ons als bedrijf niet vinden in deze review. Er staat niet bij wat er nou niet goed bevallen is en er zijn ook geen verbeterpunten opgegeven. Het enig wat wij kunnen zien is dat de levering 1 dag langer heeft geduurd dan gepland was.

J Lolkema

Mijn vervaring is goed.

Rugenbrink .K

Zeer goed!

Erg positief. heel goed geholpen bij het maken van een keuze en erg enthousiast over het product. precies wat ik zocht. Service was top en erg klantgericht. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

a.d

Goede levering en snel. zeker een aanrader.

Mijn collega’s en ik waren op zoek naar een beprikbare wereldkaart. Via Google kwamen wij op Prikbordshop.nl. Hier vonden wij direct wat wij zochten. Het bestellen ging heel makkelijk en de levering... Mijn collega’s en ik waren op zoek naar een beprikbare wereldkaart. Via Google kwamen wij op Prikbordshop.nl. Hier vonden wij direct wat wij zochten. Het bestellen ging heel makkelijk en de levering was zeer snel. Al met al zijn wij erg te spreken over Prikbordshop.nl en hebben wij plezier van uw product.