IFM-Ecom

R.Rutten

Snelle, goede levering

A vd Veen

Snel geleverd en producten voldoen aan de omschrijving, verzendkosten laag maar transport zou klantgerichter kunnen.

Goed; s’middags besteld, volgende morgen in huis

Raphael

Prikbordshop.nl

Linda van Velzen

Ik vind de levering erg lang duren. vorige week dinsdag besteld, wel al heel veel mailtjes gehad maar nog geen product

Reactie IFM-Ecom:

Mewvrouw heeft helemaal gelijk. Helaas is dit product tijdens transport beschadigd en is het zonder directe melding van de vervoerder retour gestuurd door naar ons.
Dit product is op 3-4-2013...
Dit product is op 3-4-2013 besteld en ook die dag nog verzonden. Op vrijdag 5-4-2013 is het product helaas zonder melding retour gekomen en hebben wij direct een nieuwe verzonden. Deze nieuwe zal op 8-4-2013 afgeleverd worden.
Op basis van deze melding gaan wij met de vervoerder om tafel om de communicatie bij schades te verbeteren zodat wij de klant direct in kunnen lichten over de status en verdere afhandeling.
Naar aanleiding van de schade is uiteraard ook direct contact met de klant gezocht om alles uit te leggen en te controleren of alles toch nog naar wens is opgelost.

johnappelman

Ik wacht nog steeds op de levering

Reactie IFM-Ecom:

Door schade tijdens de eerste levering is het product helaas niet op de juiste dag en tijd afgeleverd bij de klant.
De voorraad was vervolgesn niet toereikend om direct een nieuwe te versturen. Wij versturen vandaag 8-4-2013 een nieuw bord.

Stichting Dierentehuis Midden-Holland

Het Dierentehuis Midden-Holland te Gouda is een dierenasiel voor honden en katten. Voor alle plaatsbare dieren maken we een “advertentie” op A4-formaat, een verhaal met foto. Deze “advertenties”... Het Dierentehuis Midden-Holland te Gouda is een dierenasiel voor honden en katten. Voor alle plaatsbare dieren maken we een “advertentie” op A4-formaat, een verhaal met foto. Deze “advertenties” hingen we op een prikbord in onze ontvangsthal, zodat de klanten direct kunnen zien welke dieren bij ons op zoek zijn naar een nieuw baasje. Dit prikbord had zijn beste tijd gehad en we waren op zoek naar een whiteboard, maar een magneetboard bleek nogal kostbaar te zijn. Wij zijn een armlastige stichting en momenteel bezig om geld in te zamelen voor een dringend noodzakelijke renovatie. Daarom hebben wij diverse bedrijven aangeschreven om ons te helpen met de aanschaf van 2 whiteboards. Wij kregen verschillende afwijzingen, maar ook al snel een bericht van www.Whiteboardshop.nl, die ons per omgaande kosteloos 2 whiteboards + stiften en 1 prikbord leverde. Het Dierentehuis is er heel erg blij mee en heeft de borden direct in gebruik genomen. De whiteboards voor de plaatsbare dieren en het prikbord voor de vermiste dieren. Met deze borden kunnen wij de dieren goed onder de aandacht brengen van het publiek.
Mede namens de dieren, bedanken wij www.Whiteboardshop.nl heel hartelijk!

Samantha Pavlova

Goede communicatie en snelle levering !

Het is een goed bedrijf. Bij de eerste bestelling was iets mis gegaan met de invoer van de producten bij de douane en daar hielden ze me prima van op de hoogte. Bij de tweede bestelling miste het... Het is een goed bedrijf. Bij de eerste bestelling was iets mis gegaan met de invoer van de producten bij de douane en daar hielden ze me prima van op de hoogte. Bij de tweede bestelling miste het ophangsysteem, maar met 1 mailtje werd een setje opgestuurd. Heel erg fijn!

Beckmann

Online besteld en de dag daarna keurig geleverd. Kon niet sneller of makkelijker.