IFM-Ecom

Thera Navis

Snelle levering, duidelijke site

Reactie IFM-Ecom:

TIP: Als de verpakking aan de buitenkant ook schade vertoond had, mag u de zending weigeren. Helaas komt het wel eens voor dat er schade aan het product is zonder zichtbare schade aan de verpakking.... TIP: Als de verpakking aan de buitenkant ook schade vertoond had, mag u de zending weigeren. Helaas komt het wel eens voor dat er schade aan het product is zonder zichtbare schade aan de verpakking. Komt dit bij u voor neem dan altijd contact met ons op wij proberen dit dan alsnog op te lossen.

Matthijs Rohs

Beide whiteboards bevatten krassen. Witte lak beschadigd waardoor metaal zichtbaar is, bovendien de aluminium randen lichtjes gedeukt.

Reactie IFM-Ecom:

Naar aanleiding van deze review hebben wij contact met de klant opgenomen en 2 nieuwe onbeschadigde bordjes geleverd. Ook hier was transport helaas de oorzaak van de beschadigingen. Vanaf heden gaan... Naar aanleiding van deze review hebben wij contact met de klant opgenomen en 2 nieuwe onbeschadigde bordjes geleverd. Ook hier was transport helaas de oorzaak van de beschadigingen. Vanaf heden gaan wij meer beschermend materiaal aan de verzenddozen toevoegen voor bescherming.

Martijn Spindelaar

Prima webshop

Danny

Prima maar ondanks controle toch beschadigd

Joop Jansen

GROTE KLASSE !

M. Vermeulen

Gewoon een degelijke website en snelle levering

A.G.C. van Hooijdonk

Correcte afhandeling

Nijhuis

Snel goede service!

J.G.P. van der Fiets

Whiteboarddeal heeft mij bevestigd dat iets op internet bestellen makkelijk en betrouwbaar is.

Reactie IFM-Ecom:

Wij gaan de teksten aanpassen en de sterretjes verwijderen. Bedankt voor uw feedback.

Sandra Aelvoet

Voor mij is lamineershop top