Het betalen via de website ging niet heel gemakkelijk. Ik moest een keer opnieuw beginnen met de hele bestelling.
I. Kronenberg
Niets op aan te merken
M. Buitendijk
Nette afhandeling, niets op aan te merken.
Sjoukje ter Horst
De website vonden wij zeer overzichtelijk.
B. Turkenburg
Prettig contact, afspraken worden altijd nagekomen, zo ervaren we dat
jan van hulst
Levering van kwalitatief goed materiaal
Corinne Keijzer
Ik had mijn bestelling geplaatst maar kwam er achter dat het niet het goede was. Heb direct contact opgenomen en de vriendelijke man heeft mij goed geholpen en gezorgd dat ik alsnog het juiste...Ik had mijn bestelling geplaatst maar kwam er achter dat het niet het goede was. Heb direct contact opgenomen en de vriendelijke man heeft mij goed geholpen en gezorgd dat ik alsnog het juiste product ontving. De levering duurde echter veel te lang omdat er 1 accessoire niet op voorraad was. Moest er zelf weer achteraan bellen en toen bleek dat het met iets anders gemakkelijk vervangen kon worden werd het snel en goed daarna bezorgd.
Albertus
Ik had een lamineermachine nodig en kwam via google op de website terecht. Niet direct duidelijk wat ik exact nodig had. Daarom gebeld. Ik werd uitgebreid en deskundig gehopen. Uiteindelijk besteld...Ik had een lamineermachine nodig en kwam via google op de website terecht. Niet direct duidelijk wat ik exact nodig had. Daarom gebeld. Ik werd uitgebreid en deskundig gehopen. Uiteindelijk besteld en het product snel geleverd binnen.