IFM-Ecom

Ruud Kippuw

Onze ervaring is niet zo zeer met de webwinkel maar het persoonlijk contact die daaruit voortvloeit. De web gebruiken we enkelt om de producten te bekijken, maar daarna hebben we direct contact voor... Onze ervaring is niet zo zeer met de webwinkel maar het persoonlijk contact die daaruit voortvloeit. De web gebruiken we enkelt om de producten te bekijken, maar daarna hebben we direct contact voor meer info en prijsopgaven en dat wordt uitstekend opgepakt.

Middelkoop

Eerste bestelling, prima ervaring

G. van Slooten

Snelle makkelijke manier van bestellen.

K.C. van dijken

We een bestelling gedaan, en is toen niet aangekomen. We hebben gemaild en kregen alsnog de bestelling geleverd, zonder enig probleem. helemaal top.

Schol

Prettig contact via mail. Snelle levering en ook kleine fout in de levering werd snel hersteld, zonder extra kosten. Kwaliteit van het produkt zeer goed.

M. Mentink

Zeer makkelijk en overzichtelijke site met veel informatie

Bas Zijlstra

Tevreden over aankoop

W. Tijsen

Was sneller geleverd dan de melding dat deze verzonden was; gevolg: niemand thuis en bestelling op moeten halen bij GLS

Frans Janse

Goede ervaring

Irene M. Struiksma

De schermen bij de betaling via IDEAL werken niet perfect; hierdoor is het verwarrend of het uberhaupt wel mogelijk is met IDEAL te betalen en of dat wel betrouwbaar is.