Het gekochte product (magneetbord + stiften) voldoet jammer genoeg niet helemaal aan de verwachtingen, maar een mail hierover werd snel en correct beantwoord en er werden mij enkele extra stiften...Het gekochte product (magneetbord + stiften) voldoet jammer genoeg niet helemaal aan de verwachtingen, maar een mail hierover werd snel en correct beantwoord en er werden mij enkele extra stiften toegestuurd.
Hesselink
Prima!
M. Goossens
Prima webwinkel
Windrath
Uitstekende webwinkel
Andrea
Ben blij met mijn bestelling want het ging lekker vlot allemaal
Scheers Jan
Gewoonweg een perfect bedrijf, die voor zijn klanten nog echt de moeite neemt, ik kan het alleen maar voor 120% aanraden+ indien er een mankement is wordt dit met de uiterste zorg onmiddelijk en met...Gewoonweg een perfect bedrijf, die voor zijn klanten nog echt de moeite neemt, ik kan het alleen maar voor 120% aanraden+ indien er een mankement is wordt dit met de uiterste zorg onmiddelijk en met speed opgelost proficiat ! aan zulke bedrijven ! ! ! daar kunnen er nog véél van leren
pascal langenberg
Tevreden !