Nieuw slot besteld, deskundig advies en snelle levering

Snelle levering. Behulpzame medewerker.

Robbert Jan van Gaalen

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie iets hebt besteld.
Dit is de eerste keer dat ik bij jullie iets hebt besteld.
Ik zoek altijd op het internet als ik wat nodig heb en vergelijk dan altijd de prijzen zodoende ben ik bij jullie uit gekomen. Het is dan altijd even de vraag of het de juiste site is in dit geval was dat zo! Jullie site is prima in orde en oogt betrouwbaar.

De site werkt goed net als vergelijkbare site’s de info is goed en gemakelijk zoeken naar wat je zoekt.
Voor mij maakt dat niet zoveel uit in eerste instantie kijk ik naar de prijs en daarna beoordeel ik de site op betrouwbaarheid en daar heeft de uitstraling bij mij wel invloed bij jullie is dit prima in orde.

Zeer klantvriendelijk

Had een bestelling gedaan die niet met elkaar over kwam werd meteen gebeld en vertelde me dat hij zou veranderen wat wel overeen kwam was wel een paar euro duurder maar dat namen hun voor hun... Had een bestelling gedaan die niet met elkaar over kwam werd meteen gebeld en vertelde me dat hij zou veranderen wat wel overeen kwam was wel een paar euro duurder maar dat namen hun voor hun rekening top

Gijs

goede producten

Cees Nieuwenhuize

Goed advies, meedenken met mijn probleem.

Aardige en vriendelijke man aan de telefoon.

Ga zo door.

Prima bedrijf!

Erg klantvriendelijk!

Ron Verhoek

Hele behulpzame mensen met een hele hoge servicegerichtheid. Goede spullen, concurrerende prijzen, snelle levertijden.

Meedenken/ service gericht/ leuk telefonisch contact/ vriendelijk/ goed bereikbaar telefonisch.

Vooral doorgaan met wat jullie doen. Vriendelijkheid en behulpzaamheid proberen vast te houden.