Prima en snelle bemiddeling

Uw ervaring

Pas heel goed op met dit bedrijf en ga niet met ze in zee. Helaas ben ik er net zoals vele anderen in getrapt en heb ik ook een factuur gekregen, zonder dat zij maar iets voor je hebben betekend en... Pas heel goed op met dit bedrijf en ga niet met ze in zee. Helaas ben ik er net zoals vele anderen in getrapt en heb ik ook een factuur gekregen, zonder dat zij maar iets voor je hebben betekend en zonder dat dit op de website duidelijk beschreven staat. Het zijn dieven en het is belachelijke dat zoveel mensen hier het dupe van zijn. Ik heb nog even de andere reviews doorgenomen en kan mij niet voorstellen dat mensen tevreden kunnen zijn met zulke dieven, ik kan bijna zeker zeggen dat dit geen echte reviews zijn. Vandaag nog gebeld om aan te geven dat ik ontevreden ben, ik werd op een onprofessionele en asociale manier bejegend. Nooit eerder met een bedrijf zo een ervaring meegemaakt.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

De manier waarop u ons te woord stond was uitermate onvriendelijk. Daar waar wij een dienst hebben geleverd aan u zijn wij genoodzaakt dit te factureren. De hulp die wij u hebben aangeboden heeft... De manier waarop u ons te woord stond was uitermate onvriendelijk. Daar waar wij een dienst hebben geleverd aan u zijn wij genoodzaakt dit te factureren. De hulp die wij u hebben aangeboden heeft ook een contactverzoek gestuurd aan u. Zij was gewoon beschikbaar. Wij betreuren uw reactie en vinden het jammer dat u ons beschuldigd. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een hulp.

Eline

Matige service

Uw ervaring

De eerste schoonmaakster boodt zichzelf al gauw aan. Ze maakt netjes schoon. Alleen kwam ze haar afspraken niet na. Er waren tijden afgesproken dat de schoonmaakster zou schoonmaken. Echter kwam de... De eerste schoonmaakster boodt zichzelf al gauw aan. Ze maakt netjes schoon. Alleen kwam ze haar afspraken niet na. Er waren tijden afgesproken dat de schoonmaakster zou schoonmaken. Echter kwam de schoonmaakster soms niet opdagen of ze kwam een paar uur later. De schoonmaakster werd hierop aangesproken. Dit veranderde helaas niet. In overleg met schoonmaakster besloten om de samenwerking te stoppen.
Hierna was ik opzoek naar een nieuwe schoonmaakster. Echter ben ik al ongeveer 3 maanden aan het wachten voor een schoonmaakster. Jammer dat dit zo lang duurt. Daarom zou ik andere deze organisatie niet aanbevelen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zo veel mogelijk ons best u te kunnen voorzien. Dit kans soms wat langer... Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zo veel mogelijk ons best u te kunnen voorzien. Dit kans soms wat langer duren. Vooral met naderende feestdagen. Jammer dat u op basis hiervan ons negatief heeft review heeft gegeven. Uiteraard blijven we graag ons best voor u doen.

Bruinsma

Onvriendelijk bedrijf

Uw ervaring

Helaas heb ik de service van dit bedrijf als slecht ervaren. Na een nieuwe toewijzing kwam met niet opdagen, wilde men zwart werken of was er iets anders waardoor er werd afgehaakt. Nou is dat niet... Helaas heb ik de service van dit bedrijf als slecht ervaren. Na een nieuwe toewijzing kwam met niet opdagen, wilde men zwart werken of was er iets anders waardoor er werd afgehaakt. Nou is dat niet het ergste.
Maar de manier waardoor ik door de dame aan de telefoon te woord gestaan werd van ikzoekeenschoonmaakster.nl vind ik wel heel erg. Ja ik ben na wederom 1,5 maand zonder schoonmaakster langzaam wel geïrriteerd. Ik zoek namelijk niet voor de lol iemand die mij komt helpen. Er wordt geen contact opgenomen wat de status is, en als je dan belt of mailt wordt er gedaan alsof je zeurt, lastig bent of onbeleefd. Jammer om te zien dat iemand normaal ter woord staan zo bijzonder lastig is.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat het niet is gegaan zoals u had gehoopt. Wij hebben meerdere kandidaten aan u voorgesteld. Echter bent u hier niet mee in zee gegaan. Zoals u al heeft gemerkt zijn wij sterk... Vervelend om te lezen dat het niet is gegaan zoals u had gehoopt. Wij hebben meerdere kandidaten aan u voorgesteld. Echter bent u hier niet mee in zee gegaan. Zoals u al heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te kunnen voorzien. U kunt ons altijd mailen en bellen. Wij zijn bereid u te helpen. Echter is de toon hierin ook belangrijk. De communicatie verloopt altijd via de mail. Indien u zelf geen actie onderneemt via uw account wat wij mogelijk maken kunnen wij niets voor u doen. Mocht u zich bedenken dan horen we het graag.

Doorn

Nooit een voorstel gehad, hoewel zij zeggen van wel, wel een rekening voor bemiddelingskosten.

Uw ervaring

Volhardend volhouden dat ze gedaan hebben wat ze kunnen

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

U heeft aangegeven eenmalig hulp te willen. Indien wij een match maken gaat op dat moment uw garantie in en krijgt u een factuur voor bemiddeling. We vinden het jammer dat u aangeeft geen voorstel... U heeft aangegeven eenmalig hulp te willen. Indien wij een match maken gaat op dat moment uw garantie in en krijgt u een factuur voor bemiddeling. We vinden het jammer dat u aangeeft geen voorstel te hebben gehad. Terwijl wij u de gegevens van de kandidaat op 15-11 hebben verstuurd. Voor dat wij uw aanvraag in behandeling hebben genomen hebben wij u nadrukkelijk gevraagd of u akkoord ging met de voorwaarden en de kosten. U bent akkoord gegaan. Het spijt ons dan ook te lezen dat u niet tevreden bent. Terwijl wij ons best hebben gedaan.

Nouschka

Zeer moeizaam

Uw ervaring

Ik ben inmiddels 3 maanden! bezig met het vinden van een schoonmaker. Het is erg moeilijk om het bedrijf te pakken te krijgen of toepasselijke reacties te krijgen op mijn mails. ik heb herinneringen... Ik ben inmiddels 3 maanden! bezig met het vinden van een schoonmaker. Het is erg moeilijk om het bedrijf te pakken te krijgen of toepasselijke reacties te krijgen op mijn mails. ik heb herinneringen gekregen voor de factuur terwijl ik tot op heden 2 kandidaat gegevens heb gekregen waarvan de eerste niet op zoek was naar een adres en de tweede persoon niet bereikbaar is. Als ik mail dat ik me graag wil uitschrijven of alsnog een kandidaat tegemoet zie die bereikbaar is en redelijkerwijs graag betaald;, maar wel voor een beschikbare/bereikbare kandidaat krijg ik de reactie terug dat als er geen match is er de kandidaat moet afwijzen en ze de betaling tot graag ontvangen. Maar hoe kan er geen match zijn als er niet eens een kennismaking kan plaats vinden? voel me niet gehoord en mis nu al 3 maanden hard een hulp in huis sinds wij beiden fulltime werken. Ik zou graag een geschikte kandidaat vinden of mij uitschrijven maar beide lijkt bijna onmogelijk. Jammer wat het concept klinkt juist mooi van ikzoekeenschoonmaker.nl

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent over de geboden kandidaten. Wij berekenen deels kosten voor de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Uiteraard willen we wel graag ons best voor... Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent over de geboden kandidaten. Wij berekenen deels kosten voor de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Uiteraard willen we wel graag ons best voor u doen. Wij zijn dan ook nog voor u bezig een hulp te vinden.

J.

Goed!

Uw ervaring

Tot nu toe is mijn ervaring heel goed met Tamara.

Mitchell Izelaar

Slechte dienst, kan niet annuleren bij ontevredenheid

Uw ervaring

Zodra je een verzoek indient doe je afstand van je herroepingsrecht. Hierdoor kan je niet annuleren bij ontevredenheid en moet er ineens bemiddelingskosten betaald worden. Meermaals contact gehad... Zodra je een verzoek indient doe je afstand van je herroepingsrecht. Hierdoor kan je niet annuleren bij ontevredenheid en moet er ineens bemiddelingskosten betaald worden. Meermaals contact gehad met klantenservice (die wel netjes reageert) maar ze zijn van mening dat ze zich netjes aan de wet houden. Ik denk daar anders over. Let dus op bij het gebruiken van deze dienst.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Na het leveren van de gegevens van een kandidaat kunnen wij gemaakte arbeid niet meer ongedaan maken. Op dat moment gaat dan ook uw garantie in. Uiteraard proberen wij u zoveel mogelijk van dienst... Na het leveren van de gegevens van een kandidaat kunnen wij gemaakte arbeid niet meer ongedaan maken. Op dat moment gaat dan ook uw garantie in. Uiteraard proberen wij u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De factuur die u heeft ontvangen is dan ook terecht. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u!

D. Eersteling

Weinig keus

Uw ervaring

Jekrijgt 1 persoon toegewezen krijgt verder geen info over die persoon en daar moet je het mee doen. Had verwacht omdat ik meerdere beschikbare personen toegestuurd zou krijgen met een cv en op... Jekrijgt 1 persoon toegewezen krijgt verder geen info over die persoon en daar moet je het mee doen. Had verwacht omdat ik meerdere beschikbare personen toegestuurd zou krijgen met een cv en op basis daarvan iemand uit zou kunnen nodigen maar dit was niet het geval helaas. Vind dit daarom geen aanrader..

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Jammer dat u dit zo ervaart. Onze werkwijze staat uitgelegd op de website. U krijgt inderdaad 1 kandidaat voorgesteld per keer. U ontvangt de contactgegevens zodat u zelf contact kunt opnemen met de... Jammer dat u dit zo ervaart. Onze werkwijze staat uitgelegd op de website. U krijgt inderdaad 1 kandidaat voorgesteld per keer. U ontvangt de contactgegevens zodat u zelf contact kunt opnemen met de hulp voor een kennismaking. Uiteraard kunt u de hulp dan ook vragen om een CV. Indien de hulp niet bij u start, omdat er bijvoorbeeld geen klik is, dan kunt u dit bij ons kenbaar maken. U betaald ons namelijk eenmalig bemiddelingskosten en krijg dan een jaar garantie. In dit jaar kunnen wij zonder extra kosten dan voor u verder zoeken.

de Wolf

Snel een schoonmaakster!

Uw ervaring

Via ikzoekeenschoonmaakster.nl hadden we snel een fijne schoonmaakster. Ze komt al 2 jaar trouw iedere week. Heel fijn!