Zeer ontevreden klant

Voor 50 euro krijg je slechts een voornaam en telefoonnummer.

Uw ervaring

Ik verwacht van een bemiddelingsbureau dat er aandacht geschonken wordt aan de wensen van de klant. Dit is geen bemiddelingsbureau maar geldklopperij.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij hebben aangegeven graag voor u opzoek te gaan binnen onze werkwijze. We vinden het jammer dat u heeft besloten niet met ons door te gaan. Wij hebben dan ook uw aanvraag gesloten.

Vloeiend

Uw ervaring

Het contact de zoektocht en de manier van werken van de schoonmaakster verlopen allemaal gemakkelijk en vloeiend

Prettige manier voor vinden van een schoonmaakster

Uw ervaring

prettige manier voor vinden van een schoonmaakster

Praktisch en snel geregeld

Uw ervaring

Het is een handige manier om iemand in de buurt te vinden die wil helpen met schoonmaken. Het was snel geregeld en we zijn er blij mee

Caroline

Top hulp!

Uw ervaring

Binnen 12 uur na onze aanvraag hadden we contact met een hulp in de buurt. Leuke kennismaking mee gehad. En inmiddels is ze twee keer geweest. Voelt meteen vertrouwt, ze heeft al haar eigen sleutel... Binnen 12 uur na onze aanvraag hadden we contact met een hulp in de buurt. Leuke kennismaking mee gehad. En inmiddels is ze twee keer geweest. Voelt meteen vertrouwt, ze heeft al haar eigen sleutel van onze woning ;). Dankzij jullie bemiddeling een goede, betaalbare en betrouwbare hulp gevonden.

Aart

Goede schoonmaaksters

Uw ervaring

Erg betrouwbare fijne schoonmaakster. Doet haar werk goed

Zeer tevreden

Snel eenvoudig en effectief

Alleen maar positief

Charlotte

Superhandig!

Uw ervaring

Zoals beloofd kregen we binnen drie dagen bericht dat er een schoonmaakster was gevonden die interesse heeft! In tegenstelling tot eerdere pogingen via helpling.nl. De schoonmaakster is nu al een... Zoals beloofd kregen we binnen drie dagen bericht dat er een schoonmaakster was gevonden die interesse heeft! In tegenstelling tot eerdere pogingen via helpling.nl. De schoonmaakster is nu al een aantal keren naar tevredenheid geweest.

Lynda De Pooter

Snel en goed geregeld

Uw ervaring

Ik was dringend op zoek naar een schoonmaakster. Nadat ik gemaild had kreeg ik meteen reactie. Een eerste kennismakingsgesprek was binnen 2 dagen geregeld echter niet positief maar bij de tweede... Ik was dringend op zoek naar een schoonmaakster. Nadat ik gemaild had kreeg ik meteen reactie. Een eerste kennismakingsgesprek was binnen 2 dagen geregeld echter niet positief maar bij de tweede keer was het raak. Binnen een week alles geregeld. De schoonmaakster is nu inmiddels 3 keer geweest en werkt naar tevredenheid.

Uw ervaring

Ik ben zeer tevreden met hun dienst