Karafotias

Ik wil mijn aanvraag voor schoonmaak verwijderen maar dit lukt niet

Uw ervaring

Graag mijn account verwijderen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

U kunt zelf via uw account uitschrijven.

Thijs

Pas op met dit bedrijf

Uw ervaring

Pas op met dit bedrijf. Ze sturen wel snel direct een factuur, nog geen schoonmaakster gezien of gesproken.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij geven op onze site duidelijk onze werkwijze aan. Ook staat hier dat wij een factuur leveren bij de gegevenslevering van de eerste kandidaat. Indien er geen klik is of de hulp bevalt u niet... Wij geven op onze site duidelijk onze werkwijze aan. Ook staat hier dat wij een factuur leveren bij de gegevenslevering van de eerste kandidaat. Indien er geen klik is of de hulp bevalt u niet zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u.

C

Schoonmaker komt niet.

Uw ervaring

Krijg een schoonmaker die zich terugtrekt en ik moet wel betalen aan het platvorm.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij hebben uw afwijzing in goede orde ontvangen en uw aanvraag opnieuw voor u in behandeling genomen. Indien de aangeboden hulp niet komt opdagen dan zoeken wij binnen uw garantie kosteloos een... Wij hebben uw afwijzing in goede orde ontvangen en uw aanvraag opnieuw voor u in behandeling genomen. Indien de aangeboden hulp niet komt opdagen dan zoeken wij binnen uw garantie kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Hiervoor zijn de eenmalige bemiddelingskosten. Momenteel zijn we voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

kooijman

Het duurt veel te lang voor dat er iets gebeurd

Uw ervaring

wanneer zie ik wat voor dames er zijn die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren
ik zit niet op faceboek

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij hebben u inmiddels gematcht aan een nieuwe kandidaat.

Zwartkop

Teleur gesteld

Uw ervaring

Twee maal een kandidaat toegestuurd gekregen, afspraken mee gemaakt, beide kandidaten kwamen na veelvuldig telefonisch contact niet opdagen. Heeft mij veel tijd gekost met wachten en tel overleg wat... Twee maal een kandidaat toegestuurd gekregen, afspraken mee gemaakt, beide kandidaten kwamen na veelvuldig telefonisch contact niet opdagen. Heeft mij veel tijd gekost met wachten en tel overleg wat niets heeft opgeleverd.
Vertrouwen opgezegd, helaas kost toch dit toch inschrijfkosten.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Jammer dat u heeft besloten de aanvraag in te trekken. Wij hadden graag nog een poging voor u gewaagd. Onze hulpen geven zelf aan beschikbaar te zijn. Indien het achteraf blijkt dat dit niet zo is... Jammer dat u heeft besloten de aanvraag in te trekken. Wij hadden graag nog een poging voor u gewaagd. Onze hulpen geven zelf aan beschikbaar te zijn. Indien het achteraf blijkt dat dit niet zo is vinden wij het ook erg vervelend. Echter krijgt u om die reden ook een garantie op uw aanvraag. Wij zoeken dan graag zonder extra kosten een nieuwe hulp voor u. Indien u zich bedenkt horen we het uiteraard graag.

Rajita Dutta

Taken money even when I did not use service

Uw ervaring

I had a terrible experience. I was forced to pay one time mediation fee even when I told them that I don't want to use their service. Also it is not written anywhere in the website that the fees... I had a terrible experience. I was forced to pay one time mediation fee even when I told them that I don't want to use their service. Also it is not written anywhere in the website that the fees needs to be paid even when I do not use their service. This is a way to extract money from expats who are not aware so much of Dutch laws.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

What a shame that you experienced our service so badly! Before submitting an application through us you agree to the costs. It is possible to abandon the application, but we had already provided you... What a shame that you experienced our service so badly! Before submitting an application through us you agree to the costs. It is possible to abandon the application, but we had already provided you with information about a candidate. With this the invoice is created and it is no longer possible to cancel your request free of charge. We are naturally looking for a new help within your guarantee period!

Van Dijk

Prima en snelle match gevonden

Uw ervaring

Nog geen vorige ervaring met dit bedrijf, maar vooralsnog een betere ervaring dan met een vergelijkbaar bureau

Meijer

Wat een waardeloos bedrijf!

Uw ervaring

Al maanden aan het wachten op een schoonmaakSTER! Waardeloze onzin! En dan durven ze nog 30 euro bemiddelingskosten te vragen voor een schoonmaKER die ze voorstellen. Vervolgens dien ik een nieuwe... Al maanden aan het wachten op een schoonmaakSTER! Waardeloze onzin! En dan durven ze nog 30 euro bemiddelingskosten te vragen voor een schoonmaKER die ze voorstellen. Vervolgens dien ik een nieuwe aanvraag in waarop ik gewoon geen reactie krijg. WAARDELOOS!

Het verdienmodel is wel duidelijk gemaakt zo!

Groetjes.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Zoals u op de website kunt lezen hebben wij vrouwelijke en mannelijke hulpen. Nadat u de hulp hebt afgewezen vanwege het geslacht zijn wij gelijk voor u verder gaan zoeken.... Bedankt voor uw review. Zoals u op de website kunt lezen hebben wij vrouwelijke en mannelijke hulpen. Nadat u de hulp hebt afgewezen vanwege het geslacht zijn wij gelijk voor u verder gaan zoeken. Vervolgens hebben wij op uw verzoek de aanvraag moeten sluiten.

Na een maand nog geen schoonmaakster.

Uw ervaring

De eerste schoonmaakster die wij aangewezen gekregen hadden, waren wij tevreden over en hebben wij gelijk een contract laten tekenen en ze zou iedere 2 weken bij ons gaan schoonmaken. De volgende... De eerste schoonmaakster die wij aangewezen gekregen hadden, waren wij tevreden over en hebben wij gelijk een contract laten tekenen en ze zou iedere 2 weken bij ons gaan schoonmaken. De volgende dag stuurt zij een sms’je met dat ze niet meer komt omdat ze bij haar andere baan meer uren krijgt, terwijl ze bij ons al een contract had getekend. Erg vreemd. Vervolgens dus laten weten dat zij niet aan de slag gaat bij ons en nu na nog 2 weken wachten nog geen schoonmaakster aangewezen gekregen. Wij hebben een maand zitten wachten op een schoonmaakster, dit gaat nergens over. Wij hebben de aanvraag geannuleerd en gaan ergens anders opzoek naar een schoonmaakster.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen. Wij vragen de hulpen of zij minimaal een jaar beschikbaar zijn alvorens wij de hulp aan u voorstellen. Dat zij onverwacht meer uren heeft aangeboden bij haar andere werk,... Vervelend om te lezen. Wij vragen de hulpen of zij minimaal een jaar beschikbaar zijn alvorens wij de hulp aan u voorstellen. Dat zij onverwacht meer uren heeft aangeboden bij haar andere werk, kunnen wij helaas niet voorkomen.

Onnodige mails

Uw ervaring

ik krijg zeer veel onzinmails. zelfs ook een sms. personeel leest mails van mij blijkbaar niet. vandaar de 2 sterren! de gekozen schoonmaakster lijkt ons wel te voldoen. evaluatie volgt nadat ze bij... ik krijg zeer veel onzinmails. zelfs ook een sms. personeel leest mails van mij blijkbaar niet. vandaar de 2 sterren! de gekozen schoonmaakster lijkt ons wel te voldoen. evaluatie volgt nadat ze bij ons is geweest.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Als wij u een hulp voorstellen en horen vervolgens niets van u, dan sturen wij u inderdaad een bericht om de status te vragen en of er al contact is geweest.