Snelle actie en goede kandidaten

nvt

Dineke

Snelle service, goede communicatie

Uw ervaring

Binnen een week een schoonmaker gevonden!

Bedankt voor uw review.

Top service

Uw ervaring

Snel en gemakkelijk hulp zoeken.

van Gurp

Verdienmodel is begrijpelijk, maar het bestand is om te huilen

Uw ervaring

Schakelen snel, doen in principe wat binnen hun 'macht'ligt. Behalve de juiste selectie van kandidaten. Ik begrijp het verdienmodel en dat je betaalt voor de bemiddeling, maar als organisatie zou ik... Schakelen snel, doen in principe wat binnen hun 'macht'ligt. Behalve de juiste selectie van kandidaten. Ik begrijp het verdienmodel en dat je betaalt voor de bemiddeling, maar als organisatie zou ik dan pas tevreden zijn als het aanbod ook in lijn is met de verwachting die wordt afgegeven. We zijn nu een paar maanden en 3 'kandidaten' verder en de frustratie loopt op en het vertrouwen is ver te zoeken.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Helaas hebben wij u inderdaad al meerdere hulpen voorgesteld welke niet hebben geleid tot een samenwerking. Dit heeft echter... Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Helaas hebben wij u inderdaad al meerdere hulpen voorgesteld welke niet hebben geleid tot een samenwerking. Dit heeft echter niet alleen te maken met de betrouwbaarheid van de hulpen. Zo heeft u hulpen ook afgewezen om eisen welke bij ons niet bekend waren. Hier kunnen wij dan helaas niets aan doen. Elke hulp die wij voorstellen vragen wij of ze een jaar beschikbaar zijn, wij wijzen hen er ook op dat zij bereikbaar dienen te zijn en afspraken moeten nakomen. Zodra wij bericht krijgen dat dit niet het geval is, spreken wij hulpen hier op aan, omdat dit inderdaad niet wenselijk is. Wij zullen deze hulpen ook niet meer zomaar voorstellen aan een volgende opdrachtgever.

van Heeswijk

Snel en accuraat

geen verdere opmerkingen

Snel een match gevonden

Uw ervaring

We hadden snel een mailtje dat er een match was.
Afspraak was snel gemaakt en gesprek is geweest.
Volgende week start. Verdere ervaring kan ik nog niets over zeggen.

Bedankt voor uw review!

Snelle service

Uw ervaring

Binnen de aangegeven tijd kreeg ik een naam door. Zelfs toen het met 1 schoonmaakster niet klikte, was er binnen 1 werkdag iemand anders gevonden.

Krielaars

Snel en makkelijk

Uw ervaring

Fijn dat ik zelf niet op zoek hoefde te gaan, het was op deze manier snel geregeld. Mijn schoonmaakster volgt de cursus schoonmaken die wordt aangeboden. Dat zegt ook iets over haar motivatie.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat fijn dat de hulp heeft besloten de cursus te doen! Wij wensen u een fijne samenwerking met uw hulp!

LL

Snelle bemiddeling!

Uw ervaring

Snelle bemiddeling en binnen 3 dagen een kandidaat gevonden.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review! Wij doen ons best u snel te kunnen voorzien.

A.H.

Jullie beloven te veel

Uw ervaring

Alles verder prima, maar mijn nieuwe schoonmaakster werd door jullie omschreven als "topschoonmaakster" omdat hij als 2 jaar bij jullie is aangesloten. Hij was echter alleen maar... Alles verder prima, maar mijn nieuwe schoonmaakster werd door jullie omschreven als "topschoonmaakster" omdat hij als 2 jaar bij jullie is aangesloten. Hij was echter alleen maar ingeschreven maar heeft geen werkzaamheden verricht. Hier moeten jullie beter op letten als jullie iemand op die manier gaan "aanprijzen"

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw feedback. De hulp die is voorgesteld is inderdaad al langere tijd bij ons ingeschreven en heeft niet eerder via ons gewerkt. Echter door zijn gehele profiel zijn wij van mening dat... Bedankt voor uw feedback. De hulp die is voorgesteld is inderdaad al langere tijd bij ons ingeschreven en heeft niet eerder via ons gewerkt. Echter door zijn gehele profiel zijn wij van mening dat de hulp voor u een goede kandidaat is. Gelukkig is deze hulp ook inmiddels bij u aan het werk.