van den Briel

Werkt goed

Uw ervaring

Op een goede en vertrouwde manier iemand vinden is niet makkelijk. ikzoekeenschoonmaakster.nl maakt dit echter wel heel gemakkelijk en vertrouwd. Top

Snelle correcte afhandeling

Smit

Prima website

Uw ervaring

Handige website om een schoonmaakster te zoeken. Snelle reactie en kosten vallen mee.

2 keer goede en een keer slechte ervaring

Te vroeg

Uw ervaring

Ik heb nog geen feedback.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

U bent niet verplicht om een review te geven! Alsnog bedankt :)

Snelle reactie

Snelle reactie

Eindelijk....

Uw ervaring

Na veel gedoe en vertraging nu wel een fijne schoonmaakster.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw feedback. Het is erg vervelend dat de eerste hulp die wij hebben voorgesteld niet bereikbaar was. Zodra een hulp een opdracht accepteert geven wij altijd aan dat het van belang is om... Bedankt voor uw feedback. Het is erg vervelend dat de eerste hulp die wij hebben voorgesteld niet bereikbaar was. Zodra een hulp een opdracht accepteert geven wij altijd aan dat het van belang is om bereikbaar te zijn en lichten wij hen in dat u als opdrachtgever contact opneemt. Gelukkig is de tweede hulp wel geschikt en is zij bij u gestart.

Kayleigh

Snelle service

Bedankt voor uw review!

Zeer slechte ervaring! Je betaald €30,- en dan gaan ze op zoek naar een passende schoonmaakster. Er zijn er 4 geweest en alle 4 waren ze liever lui dan moe! Ze kwamen te laat, niet opdagen, grote... Zeer slechte ervaring! Je betaald €30,- en dan gaan ze op zoek naar een passende schoonmaakster. Er zijn er 4 geweest en alle 4 waren ze liever lui dan moe! Ze kwamen te laat, niet opdagen, grote mond en pakte zomaar van alles uit de kast. Je kunt mailen wat je wil maar er is geen fatsoenlijk aanspreekpunt en ze reageren niet eens op mailtjes! STERK AF TE RADEN!

Uw ervaring

Sterkte punt in mensen oplichten!

Goed!

Uw ervaring

Snel een neiuwe schoonmaakster gevonden!