bml

Uw ervaring

Ik heb een goede ervaring met Malgorzata. Ik heb afgesproken om op ad hoc basis haar te vragen aangezien ik daar niet permanent woon en veel in het buitenland vertoef.

Bedankt voor u review!

Slecht

Uw ervaring

Kijken niet naar de gevraagde eisen. Slecht personeel aangeboden die niet komt opdagen of die niet wilt werken. Pas bij de 4e personeel die aangeboden was,was het wat.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Het kan soms natuurlijk even wat duren voor dat wij de perfecte kandidaat voor u hebben gevonden die bij u past! Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk een kandidaat voor u te hebben. Wij zijn... Het kan soms natuurlijk even wat duren voor dat wij de perfecte kandidaat voor u hebben gevonden die bij u past! Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk een kandidaat voor u te hebben. Wij zijn dan ook blij u te hebben voorzien.

Top

Erg prettig contact

Uw ervaring

bedrijf heeft vlot voor mij een schoonmaakster gevonden, waar ik heel blij mee ben

Bedankt voor uw review!

Misleiding!

Misleiding!

Uw ervaring

Wil eigenlijk 0 sterren geven, maar dat is niet mogelihjk.
Alleen in de voorwaarden is terug te vinden dat er betaald moet worden ook al zie je af van de dienst.
Echter geef je nooit...
Wil eigenlijk 0 sterren geven, maar dat is niet mogelihjk.
Echter geef je nooit toestemming om hier geld voor te betalen dus zou je recht hebben op herroepingsbericht.
Ga NIET met dit bedrijf in zee.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

U geeft aan uiterst ontevreden te zijn over onze dienst. Echter heeft u zelf aangegeven van uw aanvraag af te zien en bent u op de hoogte van de factuur die wij leveren met de gegevenslevering van... U geeft aan uiterst ontevreden te zijn over onze dienst. Echter heeft u zelf aangegeven van uw aanvraag af te zien en bent u op de hoogte van de factuur die wij leveren met de gegevenslevering van de eerste kandidaat. Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen op de dienst van Ikzoekeenschoonmaakster.nl. Deze is van kracht zodra er een aanvraag voor de hulp is ingediend en de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd. Het herroepingsrecht stopt zodra wij een hulp voor u hebben gevonden. Op het moment dat wij een hulp voor u hebben gevonden, doet u afstand van uw 14 dagen herroepingsrecht. Voldoet de aangeboden schoonmaakster toch niet aan uw opgegeven eisen? Dan kunt u dit, nog tot een jaar na de aanvraag, aangeven en gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een andere passende kandidaat.

priscilla

Snelle response

Uw ervaring

Binnen een week hadden wij een schoonmaakster gevonden en het is een match.

Smit

Snel resultaat

Uw ervaring

Duidelijke beschrijven van de werkwijze. Snel contact kunnen leggen met nieuwe hulp. Zelf zoeken is me niet gelukt en heeft alleen frustratie opgeleverd (no show). Dank voor deze bemiddeling.

Bedankt voor uw review!

Schoonmaakster vinden.

Uw ervaring

Op vrijdag heb ik de aanvraag ingediend en zaterdag hadden ze al iemand gevonden. Ze is nu twee keer geweest en het bevalt super goed. Leuke vrouw, kan goed met kinderen overweg en met het koffie... Op vrijdag heb ik de aanvraag ingediend en zaterdag hadden ze al iemand gevonden. Ze is nu twee keer geweest en het bevalt super goed. Leuke vrouw, kan goed met kinderen overweg en met het koffie drinken kunnen we goed praten.

Clooster

Kosten betalen voor helemaal niets!?

Uw ervaring

Na twee weken zoeken naar een wat meer ervaren schoonmaakster (geen jonge scholier/student) en gewoon het standaard stoffen, zuigen, badkamer, keuken en toilet. Kortom, erg teleurstellend om hier 35... Na twee weken zoeken naar een wat meer ervaren schoonmaakster (geen jonge scholier/student) en gewoon het standaard stoffen, zuigen, badkamer, keuken en toilet. Kortom, erg teleurstellend om hier 35 euro voor te moeten betalen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend dat wij nog geen geschikte hulp voor u hebben gevonden, echter zijn wij nog voor u opzoek en hopen spoedig iemand voor u te vinden. U krijgt voor de kosten een jaar garantie, in deze... Vervelend dat wij nog geen geschikte hulp voor u hebben gevonden, echter zijn wij nog voor u opzoek en hopen spoedig iemand voor u te vinden. U krijgt voor de kosten een jaar garantie, in deze periode kunnen wij zonder extra kosten opzoek gaan naar een hulp.

Bos

Betaalbare uitkomst

Uw ervaring

Na niet al te lang afwachten heeft iemand zich aangemeld.

Bedankt voor uw review.