Tarief

Ik vind alleen het uurtarief te hoog voor een 17 jarige

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij hanteren een standaard tarief van €13,50. Het uurloon is niet gebaseerd op leeftijd. Uiteraard wensen wij u nog wel een hele fijne samenwerking met uw hulp!

Jannekek

Geen ervaring

Uw ervaring

Ik had snel iemand toegewezen gekregen maar dat was een jong iemand zonder ervaring waar ik steeds bij moest uitleggen hoe dingen gedaan moesten worden en hoe hij het werk aan moest pakken. Dit... Ik had snel iemand toegewezen gekregen maar dat was een jong iemand zonder ervaring waar ik steeds bij moest uitleggen hoe dingen gedaan moesten worden en hoe hij het werk aan moest pakken. Dit verwacht ik niet als ik bij een site als deze een schoonmaker zoek. Dan verwacht ik juist iemand die het werk zelfstandig kan uitvoeren. Geen goede ervaring helaas.

Snel

Uw ervaring

Na aanmelding om op korte termijn hulpverlener te krijgen werkt snel.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We doen altijd ons best zo snel mogelijk een hulp te kunnen vinden. We wensen u dan ook een fijne samenwerking toe met uw hulp.

Bedankt voor uw review!

Snel en adequaat

Uw ervaring

Fijn dat het zo eenvoudig kan.

Goede schoonmaaksters

Uw ervaring

Goede schoonmaaksters, duurde wel lang voordat er iemand gevonden was.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We doen ons best u zo snel mogelijk te kunnen voorzien. Wij wensen u dan ook een fijne samenwerking toe met uw hulp!

Prima/correct

Snel en seffectief

Neef

Eerste ervaring

Prima , dankje

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Graag gedaan! We wensen u een prettige samenwerking!

Nobbe

Oplichting

Uw ervaring

Wij zochten een schoonmaakster. Pas dan op, want dit bedrijf zit in een oneerlijke positie. Ze bieden je schoonmaaksters aan die niet kunnen. 2 telnrs gehad die beide niet kunnen. Eerste... Wij zochten een schoonmaakster. Pas dan op, want dit bedrijf zit in een oneerlijke positie. Ze bieden je schoonmaaksters aan die niet kunnen. 2 telnrs gehad die beide niet kunnen. Eerste schoonmaakster vertelde dat dit bedrijf was gestopt te werken met haar (zij zeggen dat dit niet zo is) . 2e schoonmaakster zei: ik heb werk zat. Toen kregen we geen reacties meer wel een factuur. En na 2 weken 40 euro aanmaningskosten. Kortom 70 euro. Zij zeggen 30 euro wordt gerekend vanaf 't moment dat we een nr sturen staat in de voorwaarden. Kortom ze zitten in de situatie dat ze geen schoonmaakster hoeven te sturen en niet reageren op email maar wel facturen sturen.

Zo wil ik ook een bedrijf beginnen! 😄 Succes met deze site. Oplichters

Prima service

Uw ervaring

Snelle match, binnen twee dagen!