PH.48

Hulp in de huishouding

Uw ervaring

Snelle reactie op mijn vraag voor hulp. Tot nu toe tevreden over de service.

J.van Uden

Nou ik ben er helemaal niet tevreden over.
Ik wilde een wat ouder iemand met ervaring.
Sturen ze een meisje van 21 ik dacht die geef ik toch maar een kans.
Is 1 keer geweest toen...
Nou ik ben er helemaal niet tevreden over.
Ik wilde een wat ouder iemand met ervaring.
Sturen ze een meisje van 21 ik dacht die geef ik toch maar een kans.
Is 1 keer geweest toen 3 x ziek en als je dat doorgeeft doen ze daar niets mee.
Dan geven ze een andere hulp door.....een meisje van 17 jaar.
Ze luisteren niet naar je wensen, en je inschrijfgeld ben je kwijt en ik ben 4 maanden verder en er gebeurt niets...ze hebben volgens mij niet voldoende personeel dat ze kunnen doorgeven.
IK RAAD DIT TEN ZEERSTE AF

Uw ervaring

Luisteren niet naar je wensen

REREI

Snelle service

Uw ervaring

Eerste schoonmaakster had ik bij het eerste contact geen klik. Daarna werd er snel een tweede keuze beshikbaar gesteld en dat gaat nu heel goed. ikzoekeenschoonmaakster.nl handelt alles lekker snel... Eerste schoonmaakster had ik bij het eerste contact geen klik. Daarna werd er snel een tweede keuze beshikbaar gesteld en dat gaat nu heel goed. ikzoekeenschoonmaakster.nl handelt alles lekker snel af.

M. Kadmaer

Snel en gemakkelijk

I. Dogan

Fijn eerste contact ook snel!

Uw ervaring

Ze begint a.s donderdag dus over haar werkzaamheden kan ik nog niets zeggen maar het eerste contact verliep goed.

Zandvliet

Bloemgarten

Te duur voor eenmalige klus

Uw ervaring

Voor een eenmalige klus wordt het volledige bedrag van bemiddeling gevraagd. Dat betekent dat ik niet alleen de schoonmaakster voor 6 uur betaal, maar een evengroot bedrag aan deze site. Dat is... Voor een eenmalige klus wordt het volledige bedrag van bemiddeling gevraagd. Dat betekent dat ik niet alleen de schoonmaakster voor 6 uur betaal, maar een evengroot bedrag aan deze site. Dat is raar. En veel teveel.

J. Nelemans, Amsterdam

Niet leveren, wel factureren

Uw ervaring

Het enige aanbod dat ik kreeg, was een 'bijna bejaarde' man. Gezien de naam van dit bedrijf 'Ik zoek een schoonmaakSTER' had ik daar niet op gerekend. Ik wilde geen man als hulp in huis en de hoge... Het enige aanbod dat ik kreeg, was een 'bijna bejaarde' man. Gezien de naam van dit bedrijf 'Ik zoek een schoonmaakSTER' had ik daar niet op gerekend. Ik wilde geen man als hulp in huis en de hoge leeftijd vond ik ook een bezwaar.
Geen punt!
En dan... geen nieuw aanbod en pas de mogelijkheid om me uit te schrijven nadat ik de bemiddelingskosten van 31 euro heb betaald.
Wat een service! Deze club krijgt van mij een zware onvoldoende!

Spuij

Ik ben ontzettend boos!

Welke schoonmaakster!
Ik krijg een paar vage mailtjes van jullie! Ik heb alleen een naam van een persoon.
Ik word niet gebeld en ik krijg geen contactgegevens.
En voor dit alles...
Welke schoonmaakster!
Ik word niet gebeld en ik krijg geen contactgegevens.
En voor dit alles moet ik nog betalen ook!!!
Hoe durven jullie!
En nu wil ik mij uitschrijven maar kan dat niet omdat ik een lopend contract zou hebben! Als ik een lopend contract heb waar is dan mijn schoonmaakster!!!!

Ik ben echt heel boos!
Elyse

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Ik vind het erg jammer dat de ervaring die u hier deelt niet overeen komt met wat u heeft aangegeven in uw account. Op 13 mei heeft u een aanvraag ingediend en op 13 mei hebben wij u de... Ik vind het erg jammer dat de ervaring die u hier deelt niet overeen komt met wat u heeft aangegeven in uw account. Op 13 mei heeft u een aanvraag ingediend en op 13 mei hebben wij u de contactgegevens van een hulp gestuurd. U geeft nu aan die niet ontvangen te hebben. Echter heeft u op 29 mei wel aangegeven dat de hulp bij u aan de slag zou gaan. Op 4 juni geeft u aan dat u van niemand iets heeft gehoord. Vervolgens geeft u aan dat u geen reactie heeft ontvangen van de hulp. Helaas heeft u ons niet in de gelegenheid gesteld om te reageren op uw bericht, of om iemand anders voor u te zoeken aangezien u zich ook direct heeft uitgeschreven. We hadden de voor u helaas vage mailtjes graag toegelicht. Bedankt voor uw review.

Spieringhs

Snelle reactie

Uw ervaring

Tot op heden zijn alle afspraken netjes nagekomen en wij hebben er alle vertrouwen in dat we aan Germia een fijne hulp gaan hebben.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review!