Tjitske

Na het aanmaken van een gratis account en nadat ik een oproep had geplaatst waar nergens aangegeven stond dat je moest betalen, kreeg ik vervolgens 3 mails in mijn spam inbox over het betalen van... Na het aanmaken van een gratis account en nadat ik een oproep had geplaatst waar nergens aangegeven stond dat je moest betalen, kreeg ik vervolgens 3 mails in mijn spam inbox over het betalen van bemiddelingskosten van €31,00. Allereerst staat dit slecht aangegeven dus kwam dit voor mij uit het niets en daarnaast vind ik de bemiddelingskosten ook nog eens belachelijk hoog. Waar deze mensen waarschijnlijk één klik betekent in hun systeem, betaal ik nu €31,00....

Hakkert

Meer hulp gezocht

Uw ervaring

Hoi Ik ben tevreden maar mijn hulp kan niet alle dagen, graag ontvang ik meer hulpen voor de andere dagen

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor de terugkoppeling: goed dat u tevreden bent, al komt dat niet helemaal overeen met uw beoordeling. Wij kunnen één hulp tegelijk voorstellen. Indien u niet tevreden bent over... Bedankt voor de terugkoppeling: goed dat u tevreden bent, al komt dat niet helemaal overeen met uw beoordeling. Wij kunnen één hulp tegelijk voorstellen. Indien u niet tevreden bent over bijvoorbeeld de beschikbaarheid, kan u dit aangeven en dan kunnen wij iemand anders zoeken. Wilt u twee hulpen? Dan kan u een nieuwe aanvraag indienen. We horen graag van u

Bo van nieuwstadt

Betalen voor niks

Uw ervaring

Alleen voor het aanmelden en aangeven dat ik 1 uur per week wil. Moest ik gelijk 29,95 betalen. Terwijl ze aangeven dat het gratis is om aan te melden! Er is hier nog niemand geweest er heeft nog... Alleen voor het aanmelden en aangeven dat ik 1 uur per week wil. Moest ik gelijk 29,95 betalen. Terwijl ze aangeven dat het gratis is om aan te melden! Er is hier nog niemand geweest er heeft nog niemand schoongemaakt. Maar ik moet er wel voor betalen

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Beste Bo van Nieuwstadt, Bedankt voor uw terugkoppeling. Er staat inderdaad op de website dat aanmelden gratis is, dat is het namelijk ook. Op www.ikzoekeenschoonmaakster.nl/kosten ziet u dat er na... Beste Bo van Nieuwstadt, Bedankt voor uw terugkoppeling. Er staat inderdaad op de website dat aanmelden gratis is, dat is het namelijk ook. Op www.ikzoekeenschoonmaakster.nl/kosten ziet u dat er na de gratis inschrijving, een eenmalige vergoeding betaald moet worden op het moment dat er een hulp gevonden wordt. Hier bent u ook nogmaals mee akkoord gegaan voordat u uw aanvraag heeft geplaatst. Zodra u uw aanvraag heeft geplaatst, gaan wij aan de hand van deze aanvraag op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Hier worden ook kosten voor gemaakt aan onze kant. Deze kosten betaalt u dus aan ons, en niet aan de hulp op het moment dat deze komt schoonmaken. De bemiddelingskosten en het loon van de hulp zijn dus twee verschillende dingen. We geven dit duidelijk aan bij het indienen van uw aanvraag en op meerdere plekken op de website. Het spijt ons te vernemen dat dit aan uw aandacht ontsnapt is.

Geen service

Uw ervaring

Geen schoonmaakster gezien, 2 voorgesteld, 1 voldeed niet de eisen, de ander kwam tot 2x toe niet opdagen en schreef zichzelf uit? Toch betalen? Geen service, je bent je geld hoe dan ook kwijt.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaringen heeft gehad. Ik zie dat we na het eerste voorstel de eisen hebben bijgesteld om beter aan te sluiten bij uw voorkeuren. Soms is dit inderdaad nodig... Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaringen heeft gehad. Ik zie dat we na het eerste voorstel de eisen hebben bijgesteld om beter aan te sluiten bij uw voorkeuren. Soms is dit inderdaad nodig wanneer blijkt dat de hulp die wij op basis van de door u opgegeven eisen niet voldoet aan wat u eigenlijk wil. Daarna zou er een hulp aan de slag gaan en is er ook een contract aangemaakt. Voordat we u koppelen aan een kandidaat, vragen we hen om te bevestigen dat zij voor minimaal één jaar beschikbaar zijn. Helaas kan dit niet voorkomen dat iemand er alsnog vanaf ziet. Natuurlijk betekent dat niet dat we u geen service willen bieden. U krijgt namelijk één jaar garantie op onze diensten. Dat betekent dat wij binnen dit jaar kosteloos een nieuwe hulp zoeken. Uiteraard zouden we dus ook voor u graag nog een poging wagen, aangezien u deze heeft betaald.

Mercera

Zeer tevreden klant

Uw ervaring

Prima echt aan te raden. Er wordt snel hulp gezocht.

Snel en efficiënt

goede dames met ervaring

Ruitenberg

Nvt

Uw ervaring

De eerste schoonmaakster begint volgende week.
Dus ik heb nog geen ervaring.

Buruma

Snel gevonden

Uw ervaring

Na aanmelding kwam er vrij spoedig een voorstel (14 dagen). De indruk was goed dus wij beginnen!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Een fijne samenwerking gewenst!

Martijn Janssen

Super snel geregeld!

Uw ervaring

Super snel een goede schoonmaakster gevonden!

Makkelijk en transparant

Uw ervaring

Bedankt voor jullie hulp. Na een paar kandidaten nu een fijne hulp gevonden!