Nederstigt

Snel een goede schoonmaakster

Uw ervaring

We kregen een snelle response op onze aanvraag. De volgende dag kregen we al direct de 1e kandidaat voorgesteld; deze reageerde echter niet op ons contactverzoek. Nadat ik dit had gemeld, kregen we... We kregen een snelle response op onze aanvraag. De volgende dag kregen we al direct de 1e kandidaat voorgesteld; deze reageerde echter niet op ons contactverzoek. Nadat ik dit had gemeld, kregen we binnen een dag een volgende kandidaat en deze voldoet perfect aan onze wensen! :)

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review! We wensen u een prettige samenwerking met uw hulp!

Overgaauw

Snel

Uw ervaring

Snelle service en marktconforme prijzen

Bedankt voor de hulp!

Uw ervaring

Een hulp gevonden dicht in de buurt, dank daarvoor!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen aan een hulp bij u in de buurt. Wij wensen u een fijne samenwerking.

Snel een huishoudelijke hulp? Meld u aan!

Uw ervaring

In no time een schoonmaakster gevonden. Top!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review! En een fijne samenwerking!

Snel gevonden

Uw ervaring

Ik weet nog niet hoe Chantal als schoonmaakster is. Ze moet nog langs komen. Over de mail klonk ze erg aardig

van der Burgt

Snel!

Uw ervaring

Supersnel iemand aangeboden, erg fijn.

Bedankt voor uw review!

Niels

Oplichterij - niet duidelijk

Uw ervaring

Website/homepage is niet duidelijk. Geen algemeen informatienummer en de klantenservice is absoluut niet oplossingsgericht. Hele bedrijf lijkt erop gericht om zoveel mogelijk mensen te laten... Website/homepage is niet duidelijk. Geen algemeen informatienummer en de klantenservice is absoluut niet oplossingsgericht. Hele bedrijf lijkt erop gericht om zoveel mogelijk mensen te laten aanmelden en ze bang te maken om zo hun factuur te laten voldoen.

Wordt overal gezegd dat het gratis is maar als je daarna bij de uitleg gaat zoeken komen pas de facturering aan de orde. Wilde informatie over dienstverlening, dus account aangemaakt en m'n wensen doorgegeven in de hoop contact te krijgen. Gelijk een match doorgestuurd gekregen en een factuur, terwijl dit absoluut niet mijn insteek was. Netjes gevraagd dat ik gewoon een gesprek wil en geen match en of ze de factuur kunnen kwijtschelden maar daar wordt geen gehoor aan gegeven.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat u niet goed op de hoogte bent van de voorwaarden ondanks dat u hier actief akkoord mee bent gegaan. Een account aanmaken is gratis. Een aanvraag indienen, en ons daarmee... Vervelend om te lezen dat u niet goed op de hoogte bent van de voorwaarden ondanks dat u hier actief akkoord mee bent gegaan. Een account aanmaken is gratis. Een aanvraag indienen, en ons daarmee een opdracht geven om werkzaamheden voor u te verrichten, kost geld op het moment dat wij iemand vinden. Dit wordt ook netjes aangegeven op de website en u dient hier mee akkoord te gaan voordat u uw aanvraag indient. Het is erg jammer dat u in de veronderstelling was dat dit alles gratis is, maar zo wordt dit niet aangegeven. We betreuren dit verloop.

Gedupeerde

Malafide Site! niet inschrijven!

Uw ervaring

Nooit ingeschreven en wel forse rekening sturen, inclusief incasso euro. Mensen geen gebruik maken van deze site!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor het toezenden van de beoordeling. Op 05-02-2019 heeft u zich bij ons ingeschreven, uw account via uw mail geactiveerd en een aanvraag ingediend voor een hulp voor 3 uur per 2 weken.... Bedankt voor het toezenden van de beoordeling. Op 05-02-2019 heeft u zich bij ons ingeschreven, uw account via uw mail geactiveerd en een aanvraag ingediend voor een hulp voor 3 uur per 2 weken. Alvorens u een aanvraag kunt indienen, dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden. Vervolgens hebben wij dezelfde dag nog een hulp via de mail aan u voorgesteld. Verder heeft u op 16 april via uw account een contract aangemaakt met de voorgestelde hulp. Uiteraard zitten hier kosten aan verbonden, daar wij kosten hebben gemaakt voor het vinden van een hulp. Als vervolgens een factuur niet wordt voldaan, dan wordt deze doorgezet naar incasso. U geeft aan uzelf niet te hebben aangemeld, echter kunnen wij hier helaas niets aan doen. Al onze e-mails die wij hebben verzonden zijn gelezen via uw mailadres en daarnaast is alles ook via uw mailadres geactiveerd.

Sinterklaas

Werkt goed

Uw ervaring

We hadden snel een goede kandidaat en daar was het ons om te doen. De factuur voor de bemiddelingskosten kwam wel erg snel, maar dat snap ik ook wel.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Goed om te lezen! Het moment van de factuur is met een reden bij de eerste gegevenslevering. Wij sturen u namelijk de gegevens op het moment dat iemand zelf aangeeft beschikbaar te zijn en graag aan... Goed om te lezen! Het moment van de factuur is met een reden bij de eerste gegevenslevering. Wij sturen u namelijk de gegevens op het moment dat iemand zelf aangeeft beschikbaar te zijn en graag aan de slag te willen. Gelukkig is er dus vaak direct sprake van een klik :). Zo niet: dan zoeken we iemand anders. We wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.