Snel en effectief
Uw ervaring
Nog geen ervaring; mevr. Dekkers start de week na de Carnaval :-)
Nog geen ervaring; mevr. Dekkers start de week na de Carnaval :-)
Prima match met Zahra, superleuke vrouw, nu ga ik jullie betalen, zij gaat binnenkort bij mij aan de slag.
Wij zijn blij te vernemen dat er een klik is uitgekomen met de aangeboden kandidaat. Wij wensen u dan ook een fijne samenwerking toe. Bedankt voor uw review.
Met de 3de kandidaat eindelijk een afspraak kunnen maken.
Maar jullie hebben doorgezocht naar een nieuwe kandidaat voor ons en die is nu naar tevredenheid aan het werk.
Bedankt voor uw review. Het kans soms voorkomen dat het iets langer duurt voor dat er een perfecte klik is. Wij wensen u een prettige samenwerking met uw hulp!
Bedankt voor uw review.
Tot nu toe goed!
Vanmorgen ingeschreven en vanmiddag al een geschikte hulp gevonden, gesproken en aangenomen. Top
Kennis gemaakt met Miranda, was gezellig, maar heb nog geen ijk op haar werkzaamheden, ze gaat morgen beginnen
Fijn om te lezen dat u een goed gesprek heeft gehad met de hulp! Wij wensen u dan ook een prettige samenwerking.
Een handige en snelle weg om een goede schoonmaker / schoonmaakster te vinden.
Bedankt voor uw review. Wij doen ons best om u snel te kunnen voorzien van een goede hulp!
Zelfde dag een naam doorgekregen van potentiele schoonmaakster. Nu afwachten of ook nog klikt na aantal keer schoonmaken.
Wij hopen dat er inmiddels een klik is en de hulp naar tevredenheid bij u aan de slag is! We wensen u een fijne samenwerking.
Binnen één dag een match