Tuinstoeltje

Het duurde even, maar het lijkt gelukt

Uw ervaring

De eerste twee voorgestelde personen kwamen niet opdagen. De derde lijkt een goede match.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Drie keer is scheepsrecht :) (al gaan we natuurlijk voor een eerste schot in de roos)

Fijn!

Uw ervaring

Dat je de ruimte krijgt om tot een match te komen.

van Beek

Snel een nieuwe schoonmaakster gevonden

Uw ervaring

Ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft snel een goede schoonmaakster gevonden. Het voorstellen en bevestigen per email werkt erg handig.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt, goed om te lezen!

ineke

Snelle reactie

Uw ervaring

op zondagavond een advertentie gezet en maandag al een reactie voor een match. Intussen ook al een gesprek gehad en we gaan het samen proberen

Dank je wel!

Uw ervaring

Snel contact met de schoenmaker gemaakt. twee dagen later gesproken met haar, en morgen komt ze schoenmaken. Dank je wel!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Graag gedaan! Een fijne samenwerking gewenst :).

kleine rammelkamp

Tevreden

Zeer goed

Zoontjens

Snelle service

Uw ervaring

Na aanmelding kregen we binnen een dag al een kandidaat toegewezen met wie we contact konden opnemen. Helaas kon zij niet bij ons aan de slag gaan. Toen we aangaven verder te willen zoeken konden... Na aanmelding kregen we binnen een dag al een kandidaat toegewezen met wie we contact konden opnemen. Helaas kon zij niet bij ons aan de slag gaan. Toen we aangaven verder te willen zoeken konden kregen we meteen het profiel van iemand anders opgestuurd met wie we contact op konden nemen.

Carina

Super snel resultaat

Uw ervaring

Nadat ik bij ene andere organisatie tevergeefs 7 weken gewacht heb op een hulp kreeg ik via deze organisatie binnen 24 uur een hulp aangeboden die direct kon beginnen. Alles overzichtelijk en... Nadat ik bij ene andere organisatie tevergeefs 7 weken gewacht heb op een hulp kreeg ik via deze organisatie binnen 24 uur een hulp aangeboden die direct kon beginnen. Alles overzichtelijk en duidelijk geregeld, top!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Top! Daar worden we blij van :-)

Goede bemiddeling

Uw ervaring

Juiste en goed getimede bemiddeling. Soepel en snel. Dank voor het tweemaal vinden van een schoonmaakster.

graag gedaan!