Snel en efficiënt

Uw ervaring

De eerste paar Kandidaten waren geen match, maar er bleven continu nieuwe voorstellen komen. Kon makkelijk alles regelen via de website, geen tussenkomst van een persoon nodig, wat het makkelijk... De eerste paar Kandidaten waren geen match, maar er bleven continu nieuwe voorstellen komen. Kon makkelijk alles regelen via de website, geen tussenkomst van een persoon nodig, wat het makkelijk maakt als je irreguliere tijden werkt. Uiteindelijk na een paar weken een geschikte schoonmaakster gevonden.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Hoewel we ons best doen, kan het inderdaad voorkomen dat er een minder goede match wordt gemaakt dan dat we soms hopen. Uiteraard zijn wij pas tevreden als er een goede match is gemaakt :). Blij dat... Hoewel we ons best doen, kan het inderdaad voorkomen dat er een minder goede match wordt gemaakt dan dat we soms hopen. Uiteraard zijn wij pas tevreden als er een goede match is gemaakt :). Blij dat dat is gelukt!

Prima service

snel een match gevonden

Super handig

Hulp in huis

Uw ervaring

Wij zijn positief over dit schoonmaakbedrijf. Er wordt snel en goed gehandeld, de eerste match kwam helaas op de afgesproken dag niet opdagen. Wij hebben vervolgens een nieuwe match gekregen en zij... Wij zijn positief over dit schoonmaakbedrijf. Er wordt snel en goed gehandeld, de eerste match kwam helaas op de afgesproken dag niet opdagen. Wij hebben vervolgens een nieuwe match gekregen en zij heeft nu 1x bij ons schoongemaakt. Tot nu toe zijn wij erg blij met haar.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Dat is goed nieuws! We hopen dat jullie nog prettig en bovenal langdurig zullen samenwerken.

Donnars-Haffner

Uw ervaring

Ik vind het een goede manier om aan een hulp te komen en de informatievoorziening is zeer correct.

Een schoonmaakster!

Uw ervaring

Wij hebben vandaag kennis gemaakt met onze toekomstige schoonmaakster. We zijn benieuwd hoe het gaat bevallen.

Snel Een hulp gekregen.

Uw ervaring

Prima service en snel een match gevonden.

Spriensma

a

b

Mrozowska

Ikzokenskonmaken wizieg

Uw ervaring

7 Alleen wanneer dit gebeurt binnen de verzekerde hoedanigheid van het bedrijf en wanneer het bedrijf hiervoor aansprakelijk is. Ook wanneer een werknemer schade lijdt tijdens het werk, kan de... 7 Alleen wanneer dit gebeurt binnen de verzekerde hoedanigheid van het bedrijf en wanneer het bedrijf hiervoor aansprakelijk is. Ook wanneer een werknemer schade lijdt tijdens het werk, kan de werkgever hiervoor aansprakelijk zijn. Deze dekking valt vaak onder de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Wanneer het een verkeersongeval betreft is er geen dekking. U kunt hiervoor een aanvullende WEGAM verzekering afsluiten. Deze verzekering biedt dekking die de werknemer lijdt in het verkeer bij arbeidsgerelateerde verkeersdeelname. Ook woon-werk verkeer is gedekt.

Dibbes

De kennismaking ging prima

Uw ervaring

Wilma is een vriendelijke, vrolijke dame