Blokhuis

Dat was snel.

Uw ervaring

We hebben het eerst geprobeerd via Tophulp, maar daar konden ze niemand vinden. Via deze website was het binnen een dag geregeld.
Helemaal top ;-)

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Willems-Jonkers

Snelle match

Uw ervaring

Binnen een dag een match, snelle service. De schoonmaakster begint volgende week, we hopen op een goede samenwerking.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat fijn! We hopen dat jullie nog heel lang zullen samenwerken.

Smits-Peeters

Snelle service

Uw ervaring

Binnen 3 dagen een geschikte schoonmaakster gevonden.

~m

Goed en snel een hulp gevonden!

Uw ervaring

snel via mail contact, binnen een dag een hulp gevonden!

goede service

Hilkes

MrSprite

Van twijfelaar naar promotor

Uw ervaring

Eerst afwachtend, 'hoe gaat dit dan' en 'wie komt er dan'. Toch aangemeld en binnen een week alles geregeld: kandidaat, kennismaking en start hulp.

Handig deze site (tool), gaat...

Handig deze site (tool), gaat uiteindelijk om resultaat: goede hulp en voor beide goed geregeld.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent! daar zijn we heel blij om. We hopen dat u een fijne samenwerking met de hulp tegemoet gaat.

Janssen

Super handig

Snel geholpen

S.A

Snel hulp gevonden

Uw ervaring

Ik heb 2 dagen geleden een account gemaakt om een schoonmaakster te zoeken. Volgende dag match en nu vanaf morgen heb ik een hulp bij mij.
Dat is erg snel en fijn gegaan.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We zijn blij dat het zo snel is verlopen en hopen natuurlijk dat de samenwerking ook positief is en blijft.