Handig en prima
Uw ervaring
Ik vind deze site handig. Het vinden van iemand ging snel. Hopelijk hebben we een goeie match. Prima.
uiteindelijk een goede match gevonden. Dit was de vijfde kandidaat. De vorige vier kwamen niet opdagen of zegden het op het llatste moment af.
Ik hoop dat dit een goede match is. Ik moet nog beginnen met de dame die gereageerd heeft maar de bemiddeling is in ieder geval snel tot stand gekomen
Scam
We are sorry to learn through your email that our service was not fast enough for you. You applied to the website on 28-10-2018. Before you were able to send your application, we informed you about...
De ene dag de aanvraag ingediend, volgende dag een match. Dag later kennismaking en volgende week start ze. Super snel en makkelijk geregeld.
Snel en efficient
Tot op heden nooit een geschikte kandidaat aangeboden gekregen. De schoonmaaksters zijn niet zelfstandig en hebben onvoldoende kennis om op eigen initiatief een huishouden te bestieren. Wanneer je...
Vervelend om te lezen dat er er tot op heden geen geschikte kandidaat is gevonden. We hebben wel een aantal kandidaten aan u voorgesteld, deze voldeden helaas niet aan uw eisen. Echter heeft u in de...
5 matches waarvan er 4 niet reageerden. de vijfde kon niet op het aangegeven dagdeel. De zesde was een match en is vandaag begonnen. Wel goedkoop en weinig rompslomp.
Het is soms helaas moeilijk om te controleren voor de afspraken die door hulpen niet worden nagekomen. We zijn blij dat er iemand aan de slag gaat!
Fijne manier van werken, goede feedback, wel wat afstandelijk. Fijn om op deze manier een witte schoonmaakster te vinden.
Bedankt voor deze positieve review! Goed om te lezen.