Kivits-van Baest

Feedback

Uw ervaring

Snelle reactie en geleverde matches. Wel jammer dat veel matches af laten weten of niet reageren, werkt zeer vertragend

Uw ervaring

Je moet gelijk betalen.. maar nog steeds geen schoonmaakster.
Je moet gelijk betalen.. maar nog steeds geen schoonmaakster.
Nu 3 match gehad; Of het is te ver, of ze mogen niet in 1 huis met een man van wege hun geloof.. Als je dan aan geeft dat je iemand uit de buurt wilt komt dat niet aan. Ik vind het geen goed systeem en denk dat jullie meer betrokken moeten zijn..

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat u geen geschikte hulp heeft gevonden. We proberen te allen tijde een kandidaat te vinden die aan de gestelde eisen voldoet en voor langere periode beschikbaar is. Tevens... Vervelend om te lezen dat u geen geschikte hulp heeft gevonden. We proberen te allen tijde een kandidaat te vinden die aan de gestelde eisen voldoet en voor langere periode beschikbaar is. Tevens hebben wij specifiek in uw omgeving gezocht en verschillende kandidaten aan u voorgesteld uit deze omgeving.

De Wit

1962

Ernestina K.

Contact gegevens van 4 verschillende schoonmakers en allen zijn niet bereikbaar via mail/telefoon. Wel wil het bedrijf betaald worden voor zoeken. Belachelijk. Zo kan ik het ook. Gegevens van niet... Contact gegevens van 4 verschillende schoonmakers en allen zijn niet bereikbaar via mail/telefoon. Wel wil het bedrijf betaald worden voor zoeken. Belachelijk. Zo kan ik het ook. Gegevens van niet bestaande personen ‘verkopen’ aan klanten. Niet aan beginnen dit bedrijf

Snelle reactietijd

Beste Ernestina,
Beste Ernestina,
We vinden het ontzettend jammer dat u zo ontevreden bent over onze diensten. Uiteraard doen wij altijd ons best om er voor te zorgen dat er iemand aan de slag gaat. We vragen de hulpen dan ook nadrukkelijk of zij wel beschikbaar zijn en of ze aan de slag willen. Bovendien zijn we streng wanneer het neerkomt op onbereikbaarheid of nalatigheid van de hulpen. Zo proberen we de kwaliteit van ons bestand altijd te waarborgen. Jammer genoeg betekent dit niet dat hulpen altijd hun verantwoordelijkheid nemen. We willen wel heel duidelijk maken dat wij niet lukraak gegevens van niet bestaande personen doorsturen. Zo heeft u de laatste persoon afgewezen omdat ze aangaf allergisch te zijn en u over een maand een huisdier krijgt. We vinden het jammer dat het zo is verlopen.

van Montfort

Snel een schoonmaakster gevonden

Uw ervaring

Na aanmelding kreeg ik binnen 2 uur al een mail met daarin iemand die bij mij aan de slag kon gaan. Enkel lukte het niet om mijn voorkeur te handhaven, dus daar was geen match in. Maar we hebben een... Na aanmelding kreeg ik binnen 2 uur al een mail met daarin iemand die bij mij aan de slag kon gaan. Enkel lukte het niet om mijn voorkeur te handhaven, dus daar was geen match in. Maar we hebben een oplossing gevonden. Prettige hardwerkende dame.

Zo zien we het graag :)

Goede service!

Uw ervaring

Snelle actie, leuke huishoudelijke hulp!

Prima dienstverlening

Uw ervaring

Snel en efficiënt, heel plezierig om zo goed aan een hulp in huis te komen!

Tevreden

Snelle match en de garantie van 1 jaar is ook fijn

van Doorn

Helemaal blij!

Uw ervaring

Heel snel voor mij een goede schoonmaakster gevonden en zeer tevreden.

Bisschop

Korrekt

Uw ervaring

aanmelding en verwerking was prima.