Snelle service

Uw ervaring

Prima manier om snel goede hulp te krijgen

Hansen

Nice date!

Top!

Er is een klik, de persoon in kwestie was ons type, er was een klik en wij wilden meteen met elkaar aan de slag. Het was een leuk gesprek.

Gaat goed komen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat een succesverhaal! Daar doen we het natuurlijk voor.

Fijn en snel

Uw ervaring

Er is heel snel een schoonmaakster bij ons in de buurt gevonden en het was meteen een match. Wat ik wel vervelend vind is dat de factuur van de website al komt voordat er überhaupt een contract... Er is heel snel een schoonmaakster bij ons in de buurt gevonden en het was meteen een match. Wat ik wel vervelend vind is dat de factuur van de website al komt voordat er überhaupt een contract getekend is met de schoonmaakster. Dus je betaald alleen al voor het vinden van een schoonmaakster. Verder, fijn dat het zo goed geregeld is. Betrouwbaar

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat goed dat er meteen een match was. Omdat we iemand zoeken aan de hand van de door u opgestelde eisen, is dit meestal het geval. In het verleden is gebleken dat wanneer wij het moment van betalen... Wat goed dat er meteen een match was. Omdat we iemand zoeken aan de hand van de door u opgestelde eisen, is dit meestal het geval. In het verleden is gebleken dat wanneer wij het moment van betalen leggen op het moment dat het contract wordt bevestigd, hier misbruik van werd gemaakt. Er werd dan geen contract gemaakt, de hulp ging dus zwart aan het werk en de factuur werd niet voldaan. Om dit te voorkomen hebben we dit moment dus aangepast. We zijn blij dat er inderdaad snel iemand aan de slag is gegaan!

Streefland

Nog geen idee

Uw ervaring

Ik weet nog niet hoe het gaat, we gaan het eerst proberen.

van Hilst

Duidelijke communicatie

Uw ervaring

Duidelijke communicatie, snel reactie.

Hartelijk dank!

prima service

de Graaf

Uw ervaring

Snelle reacties en zeer professionele handelingen.

prima