Schut

Ongepast!

Uw ervaring

Graag zou ik telefonisch contact willen ivm de match die jullie hebben gemaakt!

van 't Klaphek

Prima service

A. Snel

We zijn op naar een schoonmaakster en staan al 2,5 maand ingeschreven en er is tot op heden nog geen schoonmaakster gevonden, terwijl we in een grote stad wonen. Klantenservice is vriendelijk,... We zijn op naar een schoonmaakster en staan al 2,5 maand ingeschreven en er is tot op heden nog geen schoonmaakster gevonden, terwijl we in een grote stad wonen. Klantenservice is vriendelijk, echter als bemiddelingsbureau waardeloos. Ze doen geen enkele moeite om na te gaan waar de schoen wringt

Heldere website.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk wil worden voorzien. Dit is ons doel ook als u een aanvraag bij ons indient. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in... We begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk wil worden voorzien. Dit is ons doel ook als u een aanvraag bij ons indient. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw regio. Om deze reden kan het soms iets langer duren dan verwacht. We zijn nog steeds voor u op zoek naar een geschikte hulp. En hopen vooralsnog u zo spoedig mogelijk te voorzien.

Schoonmaakster snel gevonden!

Uw ervaring

Eenvoudige aanmelding en match was snel gevonden. Prima geregeld!

Marjolein

Lang wachten zonder resultaat

Uw ervaring

Inmiddels 5 schoonmaakhulpen aangeboden gekregen die niet reageren of niet op komen dagen voor een kennismakingsgesprek. Meerdere malen aangegeven enkel wordt er niets met deze klachten gedaan. Inmiddels 5 schoonmaakhulpen aangeboden gekregen die niet reageren of niet op komen dagen voor een kennismakingsgesprek. Meerdere malen aangegeven enkel wordt er niets met deze klachten gedaan.

Daarnaast heb ik vanaf het begin duidelijk aangegeven dat ik opzoek ben voor een schoonmaakhulp op vrijdagmorgen. Ineens is deze informatie verdwenen...Hierdoor helaas weer geen match!

Ik wil mezelf graag uitschrijven en mijn geld terug, dit lijkt me niet meer dan logisch na deze onprettige ervaring. Ook deze vraag wordt genegeerd en beloven weer op zoek te gaan naar een nieuwe hulp.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Erg vervelend dat onze bemiddeling niet heeft geleid tot een succesvolle match. Ik zie echter al dat u gisteren contact hebt gehad met mijn collega en dat wij u de kosten retour zenden, zodra wij uw... Erg vervelend dat onze bemiddeling niet heeft geleid tot een succesvolle match. Ik zie echter al dat u gisteren contact hebt gehad met mijn collega en dat wij u de kosten retour zenden, zodra wij uw betaalgegevens ontvangen. Ik hoop dat het hiermee is opgelost. Wij horen graag van u indien dit niet het geval is.

Smid

Uw ervaring

Nog niet genoeg ervaring om er iets van te zeggen.

Nel Kalkman

Super goed

Perfecte service

Wauw, bedankt, Nel!

Rozema

Snel gevonden!

Uw ervaring

Fijn, direct en duidelijk.
Van onze schoonmaakster begreep ik alleen dat niet alles voor haar duidelijk was. Zij heeft geen verdere informatie gekregen over het verloop nu.
Misschien...
Fijn, direct en duidelijk.
Misschien zouden jullie daar meer aandacht aan kunnen besteden.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor de positieve feedback en de mogelijke verbeterpunten! Ook richting de hulpen proberen we altijd zo goed mogelijk te communiceren over het verloop, maar het zou kunnen dat hier nog winst... Bedankt voor de positieve feedback en de mogelijke verbeterpunten! Ook richting de hulpen proberen we altijd zo goed mogelijk te communiceren over het verloop, maar het zou kunnen dat hier nog winst te behalen valt.

Snelle service

Uw ervaring

Een handig platform waarmee je snel iemand kunt vinden die bij je komt schoonmaken.

K

Kate (Mrs)

Uw ervaring

Little disappointed with the first candidate offered who did not return my messages or calls and was told by the agency when I raised a query that I was best to sort it out myself.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We can understand that you are disappointed in the help. However, we are dependent on the availability of the cleaners enrolled in your area. We expect the clleaner to take responsibility towards... We can understand that you are disappointed in the help. However, we are dependent on the availability of the cleaners enrolled in your area. We expect the clleaner to take responsibility towards you and us. We see that you have now been matchted to a new candidate, and hope you have a nice cooperation with your help. Thanks for your feedback.