Prima service

Vaassen

Uitschrijven

Beste,

Beste,

Ik heb in tijdbestek van ruim 3 weken geen reactie ontvangen en ik wil mij graag uitschrijven op jullie website omdat ik geen schoonmaker meer zoek. Ik heb onlangs 1 reactie ontvangen, en hier zit nu gelijk een factuur van 31euro aan vast. Lijkt mij heel klantonvriendelijk als deze factuur niet wordt ingetrokken, aangezien ik geen gebruik ga maken van jullie service.

Ik verzoek jullie vriendelijk de factuur in te trekken zodat ik mij kan uitschrijven van deze website.

Alvast bedankt voor jullie tegemoetkoming.

Mvg, Lin Vaassen
lindsay.vaassen@gmail.com

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat vervelend dat wij u geen geschikte kandidaat hebben kunnen leveren op tijd! Wij trekken uw aanvraag en bijbehorende factuur bij uitzondering in, ondanks het feit dat wij kosten hebben gemaakt... Wat vervelend dat wij u geen geschikte kandidaat hebben kunnen leveren op tijd! Wij trekken uw aanvraag en bijbehorende factuur bij uitzondering in, ondanks het feit dat wij kosten hebben gemaakt bij het zoeken naar een geschikte hulp voor u. Wij hebben de hulp 2,5 week na uw aanvraag voorgesteld en ruim een week later wijst u deze af alleen met de opmerking dat u zich uitschrijft. In de 2,5 week dat wij hebben gezocht hebben wij van u geen enkel bericht ontvangen dat u niet meer op zoek was, dan hadden wij de zoekactie tijdig kunnen stoppen alvorens wij u hadden voorgesteld, dan was er ook geheel geen sprake van een factuur.

Moeizaam

Uw ervaring

Lastig contact mee te maken, geen telefonisch overleg, na betaling loopt duidelijk de motivatie terug.

Binnen korte tijd was onze schoonmaakster weg, en zou ikzoekeenschoonmaakster een nieuwe zoeken. Dit is ook wat zij communiceren

"Wij bieden u een jaar garantie op onze zoektocht vanaf het moment dat wij u aan de eerste kandidaat voorstellen. U moet immers wel een klik hebben met de kandidaat. Is dit niet zo, dan zoeken wij een andere voor u."

Na aangegeven te hebben dat we op zoek wilde naar een nieuwe schoonmaakster hebben we simpelweg geen reactie meer gekregen, ondanks meerdere verzonden emails.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We vinden het erg jammer dat u ons op deze manier beoordeelt. We hebben zelf namelijk ook moeite gehad u te bereiken en ontvingen weinig terugkoppeling over de voortgang met de matches waarover we... We vinden het erg jammer dat u ons op deze manier beoordeelt. We hebben zelf namelijk ook moeite gehad u te bereiken en ontvingen weinig terugkoppeling over de voortgang met de matches waarover we geen terugkoppeling hadden.Ons is ook niet bekend wie er wel of niet aan de slag is gegaan bij u, het eerste contract is pas deze week bevestigd, na een half jaar. Verder is de garantie verbonden aan de bemiddelngskosten, welke wij ook pas na zes maanden hebben ontvangen. Het kan soms inderdaad langer duren voordat er iemand voor u aan de slag kan/wil, maar dat is ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. We hopen dat uw nieuwe samenwerking wel goed verloopt.

Salverda

Uitschrijven

Uw ervaring

Kan ik mij ook gewoon uitschrijven zonder te betalen. Ik vind het een beetje raar dat ik dat bedrag moet betalen, terwijl ik maar 1 match heb gekregen en deze niet reageerde.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Beste Elsa Salverda, bedankt voor uw feedback. In overeenstemming met onze voorwaarden wordt de factuur in rekening gebracht zodra wij u iemand voorstellen. We willen u dan ook vriendelijk verzoeken... Beste Elsa Salverda, bedankt voor uw feedback. In overeenstemming met onze voorwaarden wordt de factuur in rekening gebracht zodra wij u iemand voorstellen. We willen u dan ook vriendelijk verzoeken om deze te betalen. Aangezien u bij ons heeft aangegeven dat u de match afwijst omdat u zelf al iemand heeft gevonden, kunnen we de factuur niet zo maar intrekken. Wij hebben namelijk ook kosten gemaakt en hadden het op prijs gesteld als u ons dit had laten weten vóórdat we u een voorstel deden, en niet pas bij de betalingsherinnering. De hulp die we u hebben voorgesteld heeft meerdere contracten, en we hebben nog nooit een klacht over haar gehad. We vinden het dus bijzonder dat zij niet reageerde.

Meursing

Bedroevend.

Uw ervaring

Dure service waarbij er geen normale kandidaat werd toegewezen. Behoorlijke kosten voor bemiddeling waarbij er naar mijn mening geen capabele kandidaten worden gestuurd.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We betreuren uw ervaring. U heeft inderdaad een factuur ontvangen van €29.25, deze kosten zijn u vooraf aangegeven en bieden u een jaar garantie. We vinden het jammer dat u vond dat de laatste... We betreuren uw ervaring. U heeft inderdaad een factuur ontvangen van €29.25, deze kosten zijn u vooraf aangegeven en bieden u een jaar garantie. We vinden het jammer dat u vond dat de laatste kandidaat te weinig initiatief toonde, waar u, zoals u aangaf, niets mee kon. Wanner we u iemand voorstellen heeft deze persoon aangegeven graag voor u aan de slag te gaan. Wanneer er geen klik is, kan u zonder bijkomende kosten tot een jaar lang een ander voorstel ontvangen. We hopen van harte dat u via een andere weg iemand vindt die u capabeler acht. Zo niet: dan geldt uw garantie nog!

D.vermeer

Goed en snel een hulp gevonden

Goed en snel geholpen

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Dat is fijn om te lezen!

Niet netjes en niet transparant

Uw ervaring

Er wordt niet goed naar je aanvraag gekeken. Er wordt ook niet goed duidelijk gemaakt voor je je aanmeld dat je verplicht dat bedrag van 29 euro zoveel moet betalen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw eisen en wensen omtrent het vinden van een geschikte hulp. Op onze site word meerdere malen gesproken over de bemiddelingskosten die wij in... Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw eisen en wensen omtrent het vinden van een geschikte hulp. Op onze site word meerdere malen gesproken over de bemiddelingskosten die wij in rekening brengen, als wij voor u op zoek gaan naar een hulp. Zelfs voor dat u uw aanvraag bij ons indient vragen wij nog of u akkoord gaat met de bemiddelingskosten. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u het op deze manier heeft ervaren. Wij bedanken u voor uw feedback en zullen dit meenemen.

Super snel en leuke schoonmaakster

Handig en snel

Heel blij

Uw ervaring

Fijn dat jullie snel een dame of heer kunnen vinden , zeker in je eigen buurt