GT Wiarda

Binnen 1 dag hulp in huis, super snel

Hoi G.T. Wiarda,
Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Jacqueline Van Hagen

Perfect

Hallo Jacqueline,
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening.
Groetjes Hans

Baerts

Ik heb nog geen ervaring

Uw ervaring

Ik heb nog geen schonmaakster oa om reden dat ik een hekel heb aan internet en dat om de klipklap een mening gevraagd wordt

Hallo meneer/mevrouw Baerts,
Volgens onze gegevens is er inmiddels wel een hulp bij u gestart, wij hopen dat dit naar wens is. Mocht er nog iets zijn dan vernemen wij dit graag.

marianne Hoogendam

(Bewerkt)

Geen mach door en met dit bedrijf

Uw ervaring

in mijn buurt wilde het contact met de hulp die mij werd aangeboden niet vlotten

Hallo Marianne,
Vervelend om te lezen dat het contact met de hulp niet wilde vlotten, wij hopen dat de geboden oplossing u toch enigszins tevreden stelt.

Janneke

Snelle reactie

Hallo Janneke,
Wij vinden het fijn dat u tevreden bent met de snelle reactie, helaas pas het cijfer dat u geeft niet bij de rest van uw review, kunt u dit nog toelichten?

Linda Willink

Oplichters!! Een keer een respons gehad maar mevrouw kwam tot 3x! toe zonder tegenbericht niet opdagen voor kennismakingsgesprek. Desalniettemin keurig hun factuur betaald maar daarna ondanks... Oplichters!! Een keer een respons gehad maar mevrouw kwam tot 3x! toe zonder tegenbericht niet opdagen voor kennismakingsgesprek. Desalniettemin keurig hun factuur betaald maar daarna ondanks betaling gewoon aanmaning gekregen. Wil niets met ze maken meer hebben maar blijven mails sturen! Uiteraard na die ene keer nooit meer respons gehad!!!

Hallo Linda,
Hallo Linda,
Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze dienstverlening, wij hebben dan ook bij zeer hoge uitzondering uw abonnement kosteloos beëindigt naar aanleiding van uw berichten hierover. Wij hebben het vermoeden dat deze review daardoor niet langer relevant is, wij hopen dat u dit nog wilt vermelden in de review. Mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij het graag.

Tea

Snel en accuraat

Uw ervaring

Er werd snel hulp aangeboden. Toen de kennismakingsafspraak met de hulp niet doorging, werd er snel gereageerd.

Hoi Tea,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de door ons verleende diensten. Mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag.

R. van Nimwegen

Niet erg goed

Uw ervaring

TWee keer aangemeld twee keer dezelfde hulp aangeboden gekregen, hoewel de eerste keer al afgewezen. Kijken ze wel naar reacties?

Hallo R. van Nimwegen,
Hallo R. van Nimwegen,
U heeft zelf via 2 verschillende websites een aanvraag ingediend, wij kunnen helaas niet beoordelen op basis van uw aanvragen of u 1 of 2 kandidaten wenst. Waarom dient u een 2e aanvraag in als u maar 1 keer hulp wenst? het dubbele account is inmiddels kosteloos geannuleerd.

Greetje de Ruijter-Goutier

1. De persoon vroeg nog n keer hoevaak en wat. Hebben jullie dat niet doorgegeven?
2. Woont n half uur van mijn huis, reken dus n uur extra voor reiskosten
3. Ze zegt zelf dat dit niet...
2. Woont n half uur van mijn huis, reken dus n uur extra voor reiskosten
3. Ze zegt zelf dat dit niet gaat werken.

Hallo Greetje,
Vervelend om te lezen, dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaat. Wij hopen dat u alsnog tevreden bent met de geboden oplossing.

Hakim

Super goed

Ik ben blij mee

Hallo Hakim,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten.