Binnen 1 dag hulp in huis, super snel
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Hoi G.T. Wiarda,
Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hoi G.T. Wiarda,
Hallo Jacqueline,
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening.
Groetjes Hans
Ik heb nog geen schonmaakster oa om reden dat ik een hekel heb aan internet en dat om de klipklap een mening gevraagd wordt
Hallo meneer/mevrouw Baerts,
Volgens onze gegevens is er inmiddels wel een hulp bij u gestart, wij hopen dat dit naar wens is. Mocht er nog iets zijn dan vernemen wij dit graag.
Groeten Hans
in mijn buurt wilde het contact met de hulp die mij werd aangeboden niet vlotten
Hallo Marianne,
Vervelend om te lezen dat het contact met de hulp niet wilde vlotten, wij hopen dat de geboden oplossing u toch enigszins tevreden stelt.
Snelle reactie
Hallo Janneke,
Wij vinden het fijn dat u tevreden bent met de snelle reactie, helaas pas het cijfer dat u geeft niet bij de rest van uw review, kunt u dit nog toelichten?
Hallo Linda,
Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze dienstverlening, wij hebben dan ook bij zeer hoge uitzondering uw abonnement kosteloos beëindigt naar aanleiding van...
Er werd snel hulp aangeboden. Toen de kennismakingsafspraak met de hulp niet doorging, werd er snel gereageerd.
Hoi Tea,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de door ons verleende diensten. Mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag.
Groeten Hans
TWee keer aangemeld twee keer dezelfde hulp aangeboden gekregen, hoewel de eerste keer al afgewezen. Kijken ze wel naar reacties?
Hallo R. van Nimwegen,
U heeft zelf via 2 verschillende websites een aanvraag ingediend, wij kunnen helaas niet beoordelen op basis van uw aanvragen of u 1 of 2 kandidaten wenst. Waarom dient u...
Hallo Greetje,
Vervelend om te lezen, dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaat. Wij hopen dat u alsnog tevreden bent met de geboden oplossing.
Ik ben blij mee
Hallo Hakim,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten.