van den berg

Waardeloos

Uw ervaring

Na veel weken eindelijk een match. Nog voor je een gesprek kunt inplannen krijg je al een factuur

Beste familie Van den Berg,
Beste familie Van den Berg,
Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze diensten, de factuur die u ontvangt is voor de diensten die wij hebben verleend en ontvangt u altijd bij het voorstellen van de eerste kandidaat. Met het voorstellen van een hulp is onze zoektocht namelijk afgerond, mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u, dat is allemaal onderdeel van uw abonnement bij ons. Gedurende de looptijd van uw abonnement bij ons, kunt u ons zo vaak u wenst de opdracht geven om vervangende hulp voor u te zoeken. De eventuele werkzaamheden van de kandidaat staan los van onze dienstverlening, u betaald de hulp hiervoor namelijk afzonderlijk een uurloon. Vanwege uw ontevredenheid hebben wij inmiddels uw abonnement beëindigt, indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag.

Ikzoekzorgzaambijbaan.nl

Behulpzaam fijn om te werken

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor dit review, wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten.

Zorgzaambijbaantje

Hallo Loubna,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten.

Floor

Apart

Uw ervaring

Ik heb mij alleen ingeschreven en ik kreeg meteen betaal verzoekjes dat ik mijn abonnement moest betalen. Maar het lijkt mij dat dit pas ingaat als je een schoonmaakster aanneemt? Ik wil mij meteen... Ik heb mij alleen ingeschreven en ik kreeg meteen betaal verzoekjes dat ik mijn abonnement moest betalen. Maar het lijkt mij dat dit pas ingaat als je een schoonmaakster aanneemt? Ik wil mij meteen uitschrijven. Want de eerste schoonmaakster die reageerde was pas 16 jaar. Sorry ik heb liever alleen ervaren schoonmaaksters in mijn huis.

Hoi Floor,
Hoi Floor,
Het abonnement start zoals vermeld in de door jou geaccepteerde voorwaarden zodra wij iemand hebben voor gesteld, het aannemen van deze persoon is geen vereiste hierin omdat de werkzaamheden van deze specifieke kandidaat niet onder onze dienstverlening vallen. Als de hulp gewerkt heeft betaal je altijd zelf rechtstreeks uit aan de hulp namelijk. Inmiddels is jou account al geruime tijd geleden verwijderd zoals gevraagd, helaas heb jij dit niet vermeld in een aangepaste review. Mocht jij alsnog tevreden zijn met de geboden oplossing kun jij deze review altijd nog aanpassen.

Martijn

Slecht

Uw ervaring

Gezien er niet word gereageerd op het contactformulier op de site, dan maar een review.
Duurde lang voordat er een geschikte kandidaat werd gevonden. Na eindelijk een goed bericht is deze 2 keer komen schoonmaken om daarna ineens een bericht te krijgen dat ze niet meer kon komen, zonder reden. Een contactformulier gestuurd hoe hiermee om te gaan werd niet beantwoord.
Mooi zakkenvul concept, maandelijks abonnement meteen voor een jaar en verder word er nergens op gereageerd.

Hallo Martijn,
Hallo Martijn,
Vervelend om te lezen dat onze reacties op jouw mails je niet bereikt hebben, wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren op jou mails en anders zo snel mogelijk. Wij hebben tevens naar aanleiding meerdere malen getracht telefonisch contact te krijgen, helaas is dit niet gelukt en neemt u zelf ook geen contact meer met ons op. Wij kijken graag mee naar een oplossing, neem je even contact met ons op?

Amanda Rossi

Makkelijk en leuk

Hallo Amanda,
Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening makkelijk en leuk vind. Zou u ons ook nog willen voorzien van Feedback? Wij vernemen graag van u wat wij nog kunnen verbeteren....
Hallo Amanda,

Germia

Ik heb door dit bedrijf hele fijne en leuke mensen ontmoet waar ik al meerdere jaren met plezier hun huis schoon maak.

Hallo Germia,
Fijn om te lezen dat u al meerdere jaren naar tevredenheid gebruik maakt van onze diensten.

Olga

Tot nu toe slecht

Uw ervaring

Eerste hulp voldeed niet qua tijdindeling, 2e hulp had eerst vakantie en is uiteindelijk nooit op komen dagen. Nu dus al 4 maanden betalend en geen hulp. Heb al meerdere malen onze wensen aangepast.... Eerste hulp voldeed niet qua tijdindeling, 2e hulp had eerst vakantie en is uiteindelijk nooit op komen dagen. Nu dus al 4 maanden betalend en geen hulp. Heb al meerdere malen onze wensen aangepast. We blijven in behandeling staan, maar geen contact te krijgen met wie dan ook.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor je review. Vervelend dat je ervaring met ons negatief is. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. En hoewel een negatieve review ontvangen nooit leuk is, zijn wij... Bedankt voor je review. Vervelend dat je ervaring met ons negatief is. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. En hoewel een negatieve review ontvangen nooit leuk is, zijn wij je wel dankbaar. Want hierdoor kunnen wij groeien en verbeteren.
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Een speciaal team test alle nieuwe ideeën uitgebreid, voordat we ze definitief doorvoeren. Is een idee een echte verbetering? Dan maken wij de wijziging definitief. Werkt het niet (goed genoeg)? Dan houden we het bij het oude of passen we het idee aan waardoor het wél werkt.
Klachten of feedback kun je daarom ook het beste doorgeven via www.hulp-in-huis.nl/feedback. Dan komt het direct bij ons terecht. Als wij een klacht ontvangen, doen we er alles aan om een passende oplossing te vinden. Maar daarvoor is het wel belangrijk dat we vroegtijdig op de hoogte zijn van de klacht.
Veel klachten belanden jammer genoeg eerst op reviewsites zoals deze. Nog voordat hierover contact met ons is geweest. Er is vaak al veel frustratie ontstaan bij de klant. Dat merken we ook bij jouw review, Olga. Dit had voorkomen kunnen worden als je eerder contact met ons had gezocht. Dat kan nu alsnog via www.hulp-in-huis.nl/feedback.
Laten we contact hebben en samen tot een goede oplossing komen. Ik hoor graag van je!
Groet, Elise

DS

(Bewerkt)

Helaas in mijn omgeving weinig kandidaten die voldoen aan mijn vraag. En de kandidaten die solliciteerden kwamen of niet opdagen op het kennismakingsgesprek, of hadden een (of meerdere) smoes... Helaas in mijn omgeving weinig kandidaten die voldoen aan mijn vraag. En de kandidaten die solliciteerden kwamen of niet opdagen op het kennismakingsgesprek, of hadden een (of meerdere) smoes (smoezen) om op het laatste moment af te zeggen, of kwamen na het kennismakingsgesprek eenmalig en lieten daarna niets meer van zich horen. Inmiddels in al die jaren twee erg goede schoonmakers gehad, die helaas ivm verhuizing of andere baan moesten stoppen. Maaaar.. de afgelopen 2 jaar minimale animo. Dit heeft mij doen besluiten het contract op te zeggen. In eerste instantie een zeer slechte beoordeling geschreven en naar aanleiding daarvan contact gehad met Stephan. Hij betreurde de gang van zaken en vooral het (wederzijdse) begrip ervoer ik als erg prettig. Dus voor de goedwillende mens achter deze organisatie: jammer dat het voor mij niet gewerkt heeft. Ik heb het een ruime kans gegeven. Hopelijk werkt het in dichtbevolkte gebieden wel goed. Voorlopig poets ik maar weer zelf.

3 en een halve ster voor de Soraya's, Birgits en Stephans

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor deze review en je feedback!

ELISA

(Bewerkt)

Bedrijf is goed in staat om met feedback om te gaan

Uw ervaring

In eerste instantie ontevreden maar in overleg tot passende oplossing gekomen

Hallo Elisa,
Hallo Elisa,
Bedankt voor het doorgeven, het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons, wij zullen altijd ons best doen om de feedback die wij ontvangen te vertalen naar een verbeterde dienstverlening.