Suus

Slecht, al meerdere keren het contact formulier ingevuld maar krijg geen contact met het bedrijf.
De rekeningen blijven wel doorlopen, zonder dat er een hulp wordt gevonden.
Helaas nog...
De rekeningen blijven wel doorlopen, zonder dat er een hulp wordt gevonden.
Helaas nog steeds geen contact met ze gehad

Ilse

Waardeloos

Uw ervaring

Ga hier niet mee in zee! Je schrijft je in en blijkbaar vind dit bedrijf dat als ze je iemand toesturen, digitaal, dat ze geld van je tegoed hebben! Ik krijg nu een brief van een incasso bedrijf... Ga hier niet mee in zee! Je schrijft je in en blijkbaar vind dit bedrijf dat als ze je iemand toesturen, digitaal, dat ze geld van je tegoed hebben! Ik krijg nu een brief van een incasso bedrijf omdat ik weiger te betalen voor iets waar ik geen gebruik van heb gemaakt! Prima dat je gegevens toestuurt maar zolang je niet in zee gaat met de schoonmaker, hebben ze in mijn ogen dus ook niemand gevonden! Ik heb direct aangegeven dat het een fout was en dat ik helemaal geen lid wil zijn maar nu krijg ik toch een brief van een incassobedrijf, ondanks dat ik dit bedrijf meerdere keren heb verzocht mij af te melden omdat ik geen gebruik wil maken van hun diensten!

N. Jonker

De hulp doet het redelijk. Is ook nog erg jong, dus erg raar dat ze al 4jr ervaring heeft.
Ook een vervanging tijdens ziekte of vakantie is er niet. Daar betaal je dan een abonnement voor. Vreselijke slechte service! Niet intrappen!
De hulp kan er niets aan doen hoor, het is het bedrijf erachter

Anne vV

Zeer slechte ervaring. Eerste schoonmaakster loog over uren en maakte niet goed schoon. De 2e kwam na 2x niet meer opdagen. En daarna totaal geen hulp of medewerking van de organisatie. Ze hebben... Zeer slechte ervaring. Eerste schoonmaakster loog over uren en maakte niet goed schoon. De 2e kwam na 2x niet meer opdagen. En daarna totaal geen hulp of medewerking van de organisatie. Ze hebben ook geen match meer kunnen vinden (ik had minimale wensen). Het enige wat ik van ze hoorde was dat ik door moest betalen.. Absoluut geen aanrader dus.

Uw ervaring

Zeer slecht bedrijf. Ze willen alleen je geld innen en je een abbonnement aansmeren. Daarna stopt alle service.

Evelien

Slechte communicatie. Geen schoonmaker nog gezien . Facturen kunnen ze wel snel sturen

G.S.

Binnen een paar dagen een schoonmaakster gevonden. Contact met de klantenservice (per mail) is prima. Handige documenten kan je downloaden en printen. Als je eenmaal een schoonmaakster hebt, is de... Binnen een paar dagen een schoonmaakster gevonden. Contact met de klantenservice (per mail) is prima. Handige documenten kan je downloaden en printen. Als je eenmaal een schoonmaakster hebt, is de toegevoegde waar wellicht minder, maar ik heb er wel snel een gevonden hierdoor.

Jos Rooijmans

Zeer slechte klantbenadering. Niet op tijd leveren en dan aan een jaarabonnement gehouden worden. Heb dat aangegeven en hopelijk hebben ze klant nog ergens hoog in het vaandel staan. Maar tot op... Zeer slechte klantbenadering. Niet op tijd leveren en dan aan een jaarabonnement gehouden worden. Heb dat aangegeven en hopelijk hebben ze klant nog ergens hoog in het vaandel staan. Maar tot op heden dom en inflexibele opstelling

Henk de Groot

Alles goed geregeld, werkster uitstekend

Alles is goed geregeld.

Akker

Sturen wel een factuur maar ik heb nog een schoonmaakster

Uw ervaring

Ik heb een aanvraag uitgezet en ik wacht nu al 4 weken. er is eenmaal iemand voorgedragen alleen dat was een student die niet de afspraken na kon komen, op voorhand al, en dus ben ik daar uberhaupt... Ik heb een aanvraag uitgezet en ik wacht nu al 4 weken. er is eenmaal iemand voorgedragen alleen dat was een student die niet de afspraken na kon komen, op voorhand al, en dus ben ik daar uberhaupt nooit mee verder gegaan. Ofwel, ik heb geen schoonmaakster. Wel heb ik inmiddels ineens een contract gekregen en een factuur! Belachelijk.