Hannah Tutta Panna

Zij is pas 1 maal bij mij geweest, ik kan nog niet zeggen of ik tevreden ben met de schoonmaakster. maar de afhandeling op de site ging snel, het was prettig samenwerken met jullie site.

nvt

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review, wij zijn verheugd te lezen dat u tot zover blij bent met onze dienstverlening. Indien u wel tevreden blijkt te zijn over de schoonmaakster vernemen wij dit graag alsnog van u.

Goddijn

Voor de eerste keer erg veel tekst maar met hulp ben ik er uitgekomen

Uw ervaring

Ik wil ook iemand kunnen spreken

maria jonker

Prima, vrij snel een schoonmaakster gevonden

Uw ervaring

we gaan nu ontdekken of het van beide kanten bevalt

Annesto Gorissen

Snel geregeld

Mark Mook

Overzichtelijk, duidelijk en snel

Uw ervaring

Erg fijne communicatie en nu al meerdere jaren zeer tevreden over de dienstverlening!

Mariska

Goed!

Uw ervaring

Binnen een week 2 kandidaten voorgesteld en de hulp kan snel beginnen. Dat een jaarcontract was dag ik aanging was me eerst niet echt duidelijk maar het staat keurig op de website vermeld. Tot nu... Binnen een week 2 kandidaten voorgesteld en de hulp kan snel beginnen. Dat een jaarcontract was dag ik aanging was me eerst niet echt duidelijk maar het staat keurig op de website vermeld. Tot nu toe erg blij met de snelle communicatie en fijn dat je alle administratie online kan inzien.

Paulan Stärcke

Helder aanbod, wel pittige abonnementskosten per maand, maar daar krijg je ook wat voor.

Uw ervaring

Snel aanbod van een geschikte schoonmaker. Vertrouwen dat bij uitval snel een vervanging zal worden geregeld.

De Laat

(Bewerkt)

Moeizame communicatie

Uw ervaring

Dit bedrijf heeft nooit iemand geleverd, wel een persoon voorgesteld die nooit is komen werken. Er is niet aangekondigd dat je hier aan een ordinair jaarabonnement vast zit, ook als er niemand komt... Dit bedrijf heeft nooit iemand geleverd, wel een persoon voorgesteld die nooit is komen werken. Er is niet aangekondigd dat je hier aan een ordinair jaarabonnement vast zit, ook als er niemand komt werken. Het blijkt lastig communiceren met hen hierover, inmiddels na enkele maanden is het toch gelukt het abonnement te beëindigen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

bedankt voor uw review, tijdens het indienen van uw aanvraag is u duidelijk getoond dat het een abonnement betreft met een minimale periode van een jaar. Wij zijn blij dat u alsnog tevreden bent met... bedankt voor uw review, tijdens het indienen van uw aanvraag is u duidelijk getoond dat het een abonnement betreft met een minimale periode van een jaar. Wij zijn blij dat u alsnog tevreden bent met de geboden oplossing

Yvonne Leijtens

Belachelijk 'bedrijf'. Vragen geld zonder te leveren. Wij zochten een interieurverzorgster. 1 mail ontvangen met een niet passende kandidate. Vanaf die mail gaat het abonnement in....!?

Uw ervaring

Eenrichtingsverkeer in communicatie. Zij nemen nimmer contact op. Vragen dus niets. Zo werkt een match maken nooit

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review, wij betreuren dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Helaas is uw mailadres niet gekoppeld aan een account bij ons zodoende kunnen wij helaas niet kijken naar een... Bedankt voor uw review, wij betreuren dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Helaas is uw mailadres niet gekoppeld aan een account bij ons zodoende kunnen wij helaas niet kijken naar een oplossing. Mocht u dit alsnog wensen kunt u altijd contact opnemen per mail. deze word namelijk altijd beantwoord.

Roelien

Ook ik heb al heel vaak geprobeerd me uit te schrijven via de link in de mails van dit bedrijf, maar ik blijf maar mails van ze krijgen. Slechte zaak.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review, wij hadden hierover graag eerst rechtstreeks contact gehad. Wij kunnen namelijk op uw verzoek uw persoonsgegevens verwijderen. Helaas hebben wij dit verzoek nooit ontvangen,... Bedankt voor uw review, wij hadden hierover graag eerst rechtstreeks contact gehad. Wij kunnen namelijk op uw verzoek uw persoonsgegevens verwijderen. Helaas hebben wij dit verzoek nooit ontvangen, wij zullen dit alsnog voor u doen. Wij hopen dat u tevreden bent met deze oplossing.