MME van der Veer

Snelle hulp gekregen na mijn verzoek

Bedankt voor uw review

Jana

Helaas is de schoonmakster niet op komen dagen en werd er sindsdien geen nieuwe schoonmaker/schoonmakster gevonden.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wij doen ons best een goede hulp aan u voor te stellen.

Bea Schoonman

Bemiddeling van een hulp ging super snel en is geslaagd.
Wel jammer dat er geen concept dienstverleningscontact is dat gebruikt kan worden.
Daarnaast vind ik het jammer dat ik naar 2...
Bemiddeling van een hulp ging super snel en is geslaagd.
Daarnaast vind ik het jammer dat ik naar 2 partijen geld over moet maken. Waarom niet alles via ikzoekeenschoonmaakster

Uw ervaring

Verder moet ik de dienstverlening nog ervaren

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. U kunt een voorbeeldcontract met de hulp vinden in uw account. De betaling vind plaats tussen u en uw hulp. Dit kan contant of per bank. Wij adviseren u om de hulp altijd uit... Bedankt voor uw review. U kunt een voorbeeldcontract met de hulp vinden in uw account. De betaling vind plaats tussen u en uw hulp. Dit kan contant of per bank. Wij adviseren u om de hulp altijd uit te betalen nadat u de factuur heeft gehad.

Liza

Slechte service

Uw ervaring

De hulp in de huishouding was zo gevonden. Helaas stopte zij naar een aantal maanden omdat ze een nieuwe baan heeft gevonden. Ik heb 6 weken gewacht maar er kon geen vervanger worden geregeld. Dit... De hulp in de huishouding was zo gevonden. Helaas stopte zij naar een aantal maanden omdat ze een nieuwe baan heeft gevonden. Ik heb 6 weken gewacht maar er kon geen vervanger worden geregeld. Dit kan natuurlijk gebeuren maar de manier waarop dit gecommuniceerd werd door ikzoekeenschoonmaakster.nl was nogal summier. Dit ging met steeds de zelfde mail over het aanpassen van mijn eisen. Maar ook dit leverde niks op. Uiteindelijk verplichten ze mij nog wel om de maandelijkse €5,99 te betalen terwijl ze het contract niet nakomen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat we niet gelijk een vervangende kandidaat voor u hebben kunnen vinden. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw... Vervelend om te lezen dat we niet gelijk een vervangende kandidaat voor u hebben kunnen vinden. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij berekenen ook kosten voor de zoektocht naar een hulp dit zit dan ook in uw abonnementsbedrag.

Hans Slotboom

Matig, wordt slecht gereageerd door kandidaten

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen. Wij doen ons best een goede hulp aan u voor te stellen.

Nathalie Jonker

Ik vraag me af of de schoonmakers goed gescreend worden. De 1e reageerde niet meer, maar moesten we wel gaan betalen. Denk dat de service beter wordt als het abonnement ingaat op het moment er... Ik vraag me af of de schoonmakers goed gescreend worden. De 1e reageerde niet meer, maar moesten we wel gaan betalen. Denk dat de service beter wordt als het abonnement ingaat op het moment er daadwerkelijk iemand is gevonden.
We kunnen nu ook nog echt niet aangeven of het gaat bevallen omdat de hulp nog niets heeft gedaan. Dus de review is niet volledig

Uw ervaring

Nu zou ik het bedrijf (nog) niet aanbevelen. Als het wat langer loopt vraag ons nog een keer

Lianne

Twijfelachtig

Uw ervaring

Ik heb nog geen schoonmaker gevonden of de eerste factuur is al binnen

J.A. Naus

Er was erg snel een schoonmaakster gevonden, wel vreemd dat zij eigenlijk niet wist via welke site dit verzoek kwam

Uw ervaring

Verder nog geen oordeel, even afwachten als ze een keer is komen poetsen.

Bedankt voor review.

A Meppelink

Ik vind het heel vervelend dat er slecht gecommitteerd wordt door jullie, jullie zijn telefonisch niet te bereiken, inmiddels 5 maanden geleden ingeschreven en nog geen geschikte kandidaat. Ik krijg... Ik vind het heel vervelend dat er slecht gecommitteerd wordt door jullie, jullie zijn telefonisch niet te bereiken, inmiddels 5 maanden geleden ingeschreven en nog geen geschikte kandidaat. Ik krijg alleen maar kandidaten aangeboden die geen Nederlands spreken en soms ook geen Engels. Dit werkt niet mee in het vertrouwen dat ik een schoonmaakster wil hebben, ik laat niet zomaar iedereen in mijn huis. Dit zou een aandachtspunt voor jullie moeten zijn, misschien uurtarief verhogen zodat je ook andere schoenmaaksters aantrekt.

Uw ervaring

Beter bereikbaar via telefoon!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar en vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de geleverde hulp. Wij gaan altijd opzoek met uw aanvraag. Wij... Bedankt voor uw review. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar en vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de geleverde hulp. Wij gaan altijd opzoek met uw aanvraag. Wij hanteren een vast uurloon om het betaalbaar te houden.

A.Vos

Ik heb gisteren kennis gemaakt kan alleen zeggen dat ik er tevreden mee bent

Bedankt voor uw review.