Lery

Heel positief

Friesdec

Systeem is goed en snel

Uw ervaring

Snel een kandidaat die wel of niet komt opdagen. Bij vragen aan jullie komt er geen antwoord. Dat is niet goed. Jullie zijn wel goed in het herinneren van facturen. Dat mag en kan maar dan ook... Snel een kandidaat die wel of niet komt opdagen. Bij vragen aan jullie komt er geen antwoord. Dat is niet goed. Jullie zijn wel goed in het herinneren van facturen. Dat mag en kan maar dan ook volledig en duidelijk zijn.!

Fenna

Snel, makkelijk en goed

Uw ervaring

Binnen 1 dag hadden ze al een schoonmaakster die snel kon kennismaken, aan de slag kon en eerste keer dat ze geweest is, goed werk geleverd heeft.

Particulier

Misleiding consument

Uw ervaring

Deze online dienst geeft aan een geschikte schoonmaakster te vinden binnen een maand. Echter dit is niet het geval. In hun algemene voorwaarde wordt aangeven dat het jaarabonnement dan kosteloos... Deze online dienst geeft aan een geschikte schoonmaakster te vinden binnen een maand. Echter dit is niet het geval. In hun algemene voorwaarde wordt aangeven dat het jaarabonnement dan kosteloos opgezegd kan worden.
Echter dit wordt niet gedaan doordat zij aangeven dat er wel een geschikte schoonmaakster is echter dit is een virtuele kandidaat met alleen een naam, leeftijd en woonplaats. Er wordt niet actief een interview ingepland, een CV opgestuurd of op locatie bekeken wat er nodig is. Dit is niet de dienst die ik heb afgenomen en is misleiding van de consument.

Peter May

We zullen het zien

A. Bollen

Snelle dienstverlening

Uw ervaring

Ik krijg zo langzamerhand door dat ik niet zelf op eigen initiatief informatie moet doorgeven . Ik moet gewoon uw berichten afwachten en indien nodig daarop reageren.

Wij zonder schoonmaakster

Waardeloze organisatie

Uw ervaring

Enige maanden hebben wij ons ingeschreven via deze website. Wij zijn naarstig op zoek naar een hulp in de huishouding. Er werd om gewenste criteria gevraagd en deze hebben wij ingevuld. Onze... Enige maanden hebben wij ons ingeschreven via deze website. Wij zijn naarstig op zoek naar een hulp in de huishouding. Er werd om gewenste criteria gevraagd en deze hebben wij ingevuld. Onze zoekopdracht behelsde niets gecompliceerd: een hulp die Nederlands sprekend/flexibel/vriendelijk is en geen problemen met huisdieren heeft. Uurloon, werktijden en aantal uren in overleg, wij zijn hier heel flexibel in! Bij het plaatsen op de website werd ons echter duidelijk dat IZES zelf nog eea heeft aangepast cq toegevoegd zónder hierover met ons in overleg te treden. Wij hebben hierover uiteraard gebeld, maar werd weggewoven door IZES! We zouden echter wel snel een match hebben , want inderdaad onze criteria waren niet heel lastig. De volgende dag een mail, een match! Nou dat is snel. Helaas, een persoon die niet de Nederlandse taal machtig is en alleen in haar bericht een telefoonnummer stuurt. IZES weer gecontacteerd, en we kregen wederom een vage reactie dat dit binnen onze zoekcriteria zou vallen...
In de maanden hierop volgend hebben we géén enkel aanbod gekregen. Wel werden we met enige regelmaat bestookt met mailtjes dat we onze zoekcriteria maar moesten aanpassen. Erg apart, omdat er door IZES zowel op hun website wordt geadverteerd dat ze snel kunnen matchen en ook telefonisch hebben aangegeven dat we niet de moeilijkste zoekopdracht hadden. Zojuist hebben we wederom gebeld omdat er tot op heden niets gebeurd is en we ons toch maar gaan uitschrijven. Dat kon, ons abonnement wordt kosteloos geannuleerd , nou wat een grap. Op de vraag waarom er geen hulp is aangeboden, kregen we het antwoord dat onze woonplaats waarschijnlijk te klein is en er niemand in de buurt woont. Jaja, maak er maar een verhaal van, wij zijn klaar met Ik Zoek GEEN Schoonmaakster! Dus aanrader, nope!!

Dennis Regeer

Oplichters

Uw ervaring

Oplichters nooit een schoonmaakster aangeboden en zitten een jaar vast.

Lydia van Bree

Snelle start

Uw ervaring

Binnen enkele dagen al contact gegevens, betrof echter een bekende daardoor aangegeven andere match te willen, die was er ook na 2 dagen. Kennismaking snel geregeld en nu start afgesproken. Op... Binnen enkele dagen al contact gegevens, betrof echter een bekende daardoor aangegeven andere match te willen, die was er ook na 2 dagen. Kennismaking snel geregeld en nu start afgesproken. Op kwaliteit is beoordeling nog niet mogelijk..

Adam Qawasmeh

Was okay